Isıtma /Soğutma Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : Isıtma /Soğutma Firmaları

Firma Ünvanı :
Ankara Panel Soğutma , Soğuk Hava Deposu Sistemleri
Açıklama :
Ankara Panel Soğutma Sistemleri ve İzolasyon Makine San. Tic. Ltd. Şti, 10 yılı aşan üretimi boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyuyor.
Kurulduğu günden itibaren soğutma konusunda üretim yapan uzman kadroya sahip olan şirketimiz; soğuk oda kilitli panel, soğutma cihazları, soğuk muhafaza odaları, donmuş muhafaza odaları, şok odaları, soğuk oda kapılarının üretim ve kurulumunu gerçekleştirmektedir.
Firmamızın değişmez prensipleri daima kaliteli hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur.
Her geçen gün daha da büyüyerek merkezi konumu ve hinterlandı ile dünyanın her yerine nakliye kolaylığı sağlamaktadır.
Talep etmiş olduğunuz ebat ve ölçülere ve yapmış olduğumuz çalışma neticesinde, soğuk muhafaza alanı için üretimini yaptığımız uygun nitelik, kalınlık ve özellikte sandviç tipi kilitli soğuk oda panelleri ve izotermik kapılar teklifte özellik ve nitelikleri belirtildiği şekilde üretilecektir.
Soğuk odalarımızda kullanılacak olan soğutma cihazları, odaların %85 doluluk oranına göre dizayn edilmiş olup, ürettiği yüksek kapasite ile oda derecelerine daha kısa zamanda ulaşılması tasarlanmıştır. Bütün soğutma ekipmanları, ileri teknoloji ve yüksek verimlilikleriyle müşterilerimize elektrik tasarrufuna sahip bir uygulama sağlamaktadır. Soğutma ünitelerimiz, 10 yıl sorunsuz bir şekilde çalışmaşmak üzere tasarlanmıştır.
Soğutma cihazlarımız ve panellerimiz TSE ve CE belgeli olup 2 yıl firma garantimiz altındadır.
‘’Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı, hizmette dürüstlük, uygun fiyat ve kalitedir’’ Soğutma sektöründe çözüm ortağınız olarak seçmenizi temenni eder çalışmalarınızda başarılar dileriz.
MEMNUNİYETİNİZ KALİTEMİZDİR !


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=43106" border="0" alt="Kurumsal Isıtma /Soğutma Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ANKARApanel Soğutma & Ä°zolasyon Sistemleri
Anahtar Kelimeler: ANKARApanel soğutma, soğuk oda, soğuk muhafaza odası, donmuş muhafaza odası, buzhane, soğuk oda, oda, soğuk, depo, deopları, buzhane, soguk hava depoları, soğuk hava odaları, soğuk hava deposu, soğuk hava depoları, şoklama, soğuk odalar, izolasyon sistemleri, PVC şerit Perde, . . .

Ankara Panel Soğutma , Soğuk Hava Deposu Sistemleri Firma Yetkili Girişi Giriş