Makine Sanayi Şirketleri

Sektör : Makine Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
yeni özen makina
Açıklama :
Firmamız 2006 yılında faaliyete başlamıştır. Yurt içi ve Yurt dışı İnşaat, Madencilik ve yol sektörlerinin kırma, eleme, yıkama tesisleri ve diğer tüm ihtiyaçlarına cevap veren Yeni Özen Makine uzman mühendis, teknik eleman ve deneyimli işçi kadrosunun titiz, eğitime dayalı ve kalite odaklı imalatları ile sektöründe öncü olmuştur.

Sektöründe ihtiyaç olan sabit ve seyyar, kırma, eleme, yıkama tesisleri, çeneli ve darbeli kırıcılar, yüksek devirli kum makineleri, konveyör bantlar, titreşimli elekler, yıkama helezonları, beton santralleri yapılmaktadır.
Kırma, Titreşimli Elekler, Helezon, Vibratör Besleyici, Konveyör Bant Sistemleri İmalat Tamir Ve Bakım Hizmetleri, Mobil Beton Santrali Çelik Konstrüksiyon İmalatı.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=42877" border="0" alt="Kurumsal Makine Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Yeni Özen Makina San. Tic. Ltd. Şti
Anahtar Kelimeler: yeniozen, yeniozen makina, makina, primer darbeli kırıcılar, konveyor bant sistemleri, sekonder darbeli kırıcılar, titresimli elekler, darbeli kırıcılar, yan urunler, bunker, beton santralleri, vinc kovası

yeni özen makina Firma Yetkili Girişi Giriş