Asansör/Merdiven Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : Asansör/Merdiven Firmaları

Firma Ünvanı :
Özgür Bedenler Merdiven Asansörleri
Açıklama :
Özgür Bedenler, kalıcı ya da geçici engelleri olan, fiziksel yeterliliği olmayan insanların yaşamlarını kolaylaştırıp hayattan zevk almalarını ve yaşam standartlarını yükseltip engelleri aşmalarını sağlayacak çözümler üretmek ve bu konularda hizmet vermek amacıyla 2004 yılında kurulmuştur.

Bu amaçla çözüme en uygun alet, ekipman, makine ve cihazların üretimini, ithalatını ve satışını yaparak, aynı zamanda bu konularda danışmanlık da yapan şirketimiz; engelliler konusunda ayrım yapılmaması, herkes gibi engellilerin de haklarının olduğu ve bu haklara sahip olmaları için birlikte hareket edilmesi ve herkesimin bu konuda eğitim alması gerekliliği gerçeğinin de bilinciyle engelli olsun olmasın tüm insanları bilgilendirmek ve bilinçlendirmek konusunda da büyük çaba sarf etmekte ve bunu bir görev kabul etmektedir.

İlk ürünü ve imalatı olan Aqualift Havuz Asansörünü de bu amaçla; havuza girmekte zorlanan kilolu, yaşlı veya engelli insanların havuza girişlerini kolaylaştıracak olan Aqualift Havuz Asansörünü Türkiye’de ilk defa üretmis ve patentini almıştır. Gelen talepler doğrultusunda ürün yelpazesini hızla geliştirmiş ve ihtiyaç duyulan bir çok ürünü engellilerin kullanımına sunmuştur.

Hasta transfer sistemleri, hasta taşıma liftleri, hasta transfer tahtaları, yatak tutunma barları, tekerlekli sandalyeler, engelli tutunma barları, baston ve yürüteçler Aqualift’ten sonra Özgür Bedenler’in ürettiği diğer ürünlerdir.

Özgür Bedenler, özellikle engelli araç sistemleri ve donanımları konusunda uzmanlaşmış Türkiye'deki ilk ve tek firmadır. Engellilerin araca binmesinden aracı kullanmasına kadar, araç içerisinde konforlu ve güvenli seyehat etmelerini sağlayan bütün ekipmanları bulabileceğiniz tek ve yegane adrestir.

Engelli ürünlerinin yanında otellere yönelik engelli odası ekipmanları ile havuz ekipmanlarının yanı sıra hastane ekipmanları ve rehabilitasyon merkezi ekipmanları da ürün yelpazesi içerisinde bulunmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=42693" border="0" alt="Kurumsal Asansör/Merdiven Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Özgür Bedenler Merdiven Asansörleri Ürün Tanıtım Sayfası
Anahtar Kelimeler: merdiven asansörü, engelli asansörü, özürlü asansörü, sakat asansörü

Özgür Bedenler Merdiven Asansörleri Firma Yetkili Girişi Giriş