Fuar Şirketleri

Sektör : Fuar ve Organizasyon Firmaları : Fuar Firmaları

Firma Ünvanı :
KC TASARIM LTD. ŞTİ.
Açıklama :
KC TASARIM olarak firmamız detaycılığın, pratik uygulamanın fonksiyonelliğini benimseyen, mimari tasarım uygulamalı projeleri ve fuar stant dekorasyon konusunda hizmet vermekteyiz.

Fuar standı tasarımında ve uygulamalarında (ahşap- modüller - maxima ) firmamız tarafından uygulanmaktadır. Stant tasarımı uygulama konusunda yurt içinde uzman kadromuz ve profesyonel hizmet anlayışımız ile siz katılımcı firmaların kurumsal kimliklerini ön planda tutarak ve teşhir ihtiyaçlarına özgün, ekonomik ve alternatif çözümler sunmaktayız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=42642" border="0" alt="Kurumsal Fuar Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: KC TASARIM LTD. ŞTİ. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Fuar, standı, Fuar standı, stand, standi, fuar standları, kongre, ürün teşhir, stand modelleri, stand görselleri, fuar stand tasarım, stand tasarım, fuar standi, tasarım, tasarımı, tasarımları, uygulamaları, imalatı, imalat, uygulaması, uygulama, üretim, fuar stantı, fuar stant, fuar stand, standı, standlari, standları, stand tasarım örnekleri, bar, banko, istanbulda stand yapan firma, İstanbul, istanbulda, ürün, modüler, modüler stand, kiralık fuar standı, fuar sta

KC TASARIM LTD. ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş