İnşaat Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları

Firma Ünvanı :
ÖZGÜN CAMİİ
Açıklama :
Firmamızın kuruluşu 1959 yıllarına dayanmaktadır. İlk kuruldugu yıllarda narin, ahşap kapı pencere, marangoz atölyesi olarak çalışmaya başlayan firmamız daha sonraki yıllarda sırasıyla mobilya ve mutfak dolabı, pergole, kamelya, iç dekorasyon, betonarme bina, sektöründe geliştirmiştir.

3 neslin getirmiş olduğu tecrübeyle özgün mobilya yenilikci yüzünü göstermiş prefabrik çelik VE CAMİİ sektöründe boy göstermeye başlamıştır.

Belirlenen kalite hedeflerine ulaşılması ve ürünü hizmet kalitesinin aralıksız olarak iyileştirilmesi amacıyla özgün Prefabrik, Kalite Yönetim Sistemi ve ilgili bileşenlerini (TSE EN ISO 9001:2000, TSE EN ISO 14001:2004, TS OHSAS 18001:1999) düzenli olarak yürütmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=42560" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: 4ubilisim.com // Web Hosting, Reseller Hosting, Radyo Hosting Servis Sağlayıcısı
Anahtar Kelimeler: webhosting, web hosting, domain, domain kayıt, domain register, alan adı, alan adı kaydı, reseller hosting, ircd hosting, shell hosting, cpanel, hosting, domain name, fantastico, dedicated server, kiralık sunucu, media hosting, shoutcast hosting, tv hosting,

ÖZGÜN CAMİİ Firma Yetkili Girişi Giriş