Mermer ve Doğal Taşlar Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Mermer ve Doğal Taşlar Firmaları

Firma Ünvanı :
Elvan Mermer
Açıklama :
ELVAN MERMER olarak, firmamızın 1994 yılından bu zamana kadar siz değerli müşterileriyle beraber tasarlayıp, uygulama yapmış olduğu tüm işlerinde üstün dekor ve özel proje tasarım tecrübesi ile, zemin döşeme, duvar kaplama, basamak kaplama, kapı ve asansör kenar kaplama, şömine kaplama, mutfak tezgahı ve banyo tezgahları, pencere önü mermerleri ( denizlik ), küpeşte, jakuzi kenar kaplama ve her türlü projeli, bantlı, diagonal, ebatlı, 3 boyutlu, pirinç ve alüminyum yer döşeme detaylarında, uzman kadro ve üstün tecrübesi ile Ankara, yuva mahallesi, yeni mermerciler sitesinde hizmet vermektedir…

Özgün tasarımlarınızın gerçeğe dönüştüğü mermer, granit ve çimstone ürünlerimizin çeşitlerini görmek için sitemizi ziyaret ediniz. . .

ELVAN MERMER, üretim ve montaj uygulamasında; cila, sağlamlık ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, kaliteli, çabuk ve sorunsuz hizmeti üretmeyi başaran firmamız, sürekli gelişen pazarda lider olmayı hedeflemektedir. . .

Firma çalışma esasları, müşterilerimizin istekleri doğrultusunda sanatsal tecrübemizi de birleştirip, orjinal ürünlere yönelik en uygun en şık ve en sağlam sonuçları uygulamaktır. Bu uygulamalar başlangıçta muhatap alınan kişileri çok iyi dinleyip anladıktan sonra, yapılacak olan uygulama hakkında, günümüz teknolojisi çerçevesinde hazırlık yapmaktır. Hazırlık bölümü tamamlanan uygulamanın sonrasında atölyede kesim ve işçilik bölümü başlar, tüm hazırlıkları tamamlanan uygulamalar güvenli bir şekilde uygulama yapılacak olan mekana nakil yapılır. Daha sonra, en son aşama olan montaj bölümü, müşterilerimizin istedikleri doğrultuda tamamlanır. . .


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=42383" border="0" alt="Kurumsal Mermer ve Doğal Taşlar Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Elvan Mermer firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Elvan, Mermer

Elvan Mermer Firma Yetkili Girişi Giriş