Kereste ve Tomruk Şirketleri

Sektör : Ormancılık ve Yan Ürünleri Firmaları : Kereste ve Tomruk Firmaları

Firma Ünvanı :
ÖZÇAM ORMAN ÜRÜNLERİ
Açıklama :
ÖZÇAM GRUP 20 yılı aşan üretimi boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu günden itibaren Kereste konusunda üretim yapan uzman kadroya sahip olan şirketimiz; Taban, Tavan, lambiri, inşaatlık, ekleme, mermer kasası üretim ve imalat işini yapmaktadır. Hizmetlerimiz; yurt içi ve yurt dışı lojistik operasyonlarını da kapsamaktadır.
Orta ölçekli bir işletme olmasına rağmen kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede kereste sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.
Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur. Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan Özçam Grup, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.



MUSA TUTUM
ORMAN ÜRÜNLERİ LTD. ŞTİ.
Bucak Organize Sanayi Bölgesi Çamlıca Mh. 1758 Sk. No:1 BUCAK
TEL: 0248 317 10 16 FAX: 0248 317 10 16 E- MAİL:ozcamgrup@hotmail. com
Cep:0533 732 91 61


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=42286" border="0" alt="Kurumsal Kereste ve Tomruk Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ozcamormanurunleri.com
Anahtar Kelimeler: ozcamormanurunleri. com

ÖZÇAM ORMAN ÜRÜNLERİ Firma Yetkili Girişi Giriş