Klima Havalandırma Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Klima Havalandırma Firmaları

Firma Ünvanı :
İzo- ÇAKAN mühendislik Ltd.Şti.
Açıklama :
ÇAKAN Mühendislik

Çakan mühendislik havalandırma ve izolasyon sektöründe imalat ve montaj taahhüt işlerini gerçekleştirmek amacıyla kurulmuştur. Şirketimiz, Bursa ve civar illerde ücretsiz keşif, projelendirme hizmeti vermektedir.

Montajını gerçekleştirdiğimiz havalandırma kanalı, baca , ses izolasyon kabinleri firmamızın kendi imalatıdır. İmalatta kullanılan tüm malzemeler TSE onaylı ve ISO kalite belgelerine haiz ürünlerdir.


ÇAKAN Mühendislik şirketi , havalandırma sektörünün tanınmış ve güvenilir malzeme tedarikçisi HAVAK , hava filtreleri konusunda dünya çapında bir firma olan İtalyan-Türk ortaklığı GENERAL FILTER HAVAK şirketinin ve ahşap dış cephe kaplaması sektöründe faaliyet gösteren ALBERO şirketinin Bursa’daki tek yetkili bayisidir.

Firmamız tecrübeli kadrosuyla bir çok havalandırma ve izolasyon projesini başarıyla tamamlamıştır. TOFAŞ, COŞKUNÖZ HOLDİNG, DURMAZLAR MAKİNE, AKBAŞLAR TEKSTİL, DOĞUŞ HOLDİNG, B PLAS gibi lider kuruluşlarla çalışarak başarıyla taahhütlerini yerine getirmiştir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=42160" border="0" alt="Kurumsal Klima Havalandırma Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Çakan Mühendislik İzolasyon Havalandırma Kanalları
Anahtar Kelimeler: baca izolasyonu , ses izolasyonu, buhar hatları izolasyonu , kızgan yağ izolasyonu , tank izolasyonu , kazan izolasyonu

İzo- ÇAKAN mühendislik Ltd.Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş