Temizlik Hizmetleri Şirketleri

Sektör : Arıtma ve Temizlik Firmaları : Temizlik Endüstrisi Firmaları : Temizlik Hizmetleri Firmaları

Firma Ünvanı :
DÜZCE TEMİZLİK
Açıklama :
Halı yıkama sektöründe yeniliklerin ve hijyenin adresi olan Düzce Temizlik, 01/02/2010 yılından buyana sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışmalarına devam etmektedir.

Ayrıca halı servis sistemimiz sayesinde halılarınızı makbuz karşılığında adresinizden alıyoruz ve fabrikamıza getirdikten sonra özel ilaçlarımızla hazırladığımız havuzumuzda bir müddet beklettikten sonra yıkama işlemini gerçekleştiriyoruz. Halılarınızın yıkama işlemi tamamlandıktan sonra halı sıkma makinemizde sıkılan halılarınızı güneşe mağruz bırakmadan özel kurutma alanımızda kurutuyoruz. Son olarakta halılarınızı paketleme dediğimiz bölüme alarak tekrar bir testen geçirerek parfümlenerek paketlemelerini yapıyoruzve teslimata hazır hale getiriyoruz.
Düzce Temizlik, halılarınızın temizliği konusunda, bilgili ve yetkili uzman elemanlarımızla hizmetinizdedir. Firmamız 6 ay önce 02/01/2010yılında kurulmuştur. Azmimilli mahallesi, Cevdet Komit Caddesi, Kefeli Sokak, no:2 adresinde faaliyetine başlayan firmamız halen devam etmektedir. Düzce Temizlik Halı yıkama sektörünün önde gelen isimlerinden bir tanesidir. 100m2 kapalı alanda hizmet vermekteyiz. . Kurutma sistemi 100 adet 6 m2 halı alabilecek kapasiteye sahiptir. Kurutma işlemini azami 5 saat içinde gerçekleştirmekteyiz. Firmamız yılların deneyimlerine sahip eğitimli ve uzman personel yapısından oluşmaktadır. 08. 00 ile 20. 00 saatleri arasında çalışan hizmette sınır tanımayan Düzce bölgesinde müşterilerimizin adreslerinden araçlarımızla halılarınız alınarak özenle temizlik işlemi gerçekleştirildikten sonra yine adreslere teslim edilir. Firmamız güleryüz, dürüstlük ve kaliteli hizmeti prensip edinmiştir.

Firmamız temizlik şirketi olmayı hedeflemiş, müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilen, sorunlarına çözüm olmayı görev haline getirmiş ve çeşitli hizmetlerde bulunarak müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutmayı benimsemiştir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=42022" border="0" alt="Kurumsal Temizlik Hizmetleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: EVLERIMIZIN VAZGECILMEZLERI OLAN HALI VE KILIMLERIMIZ EVLERIMIZE RENK KATTIGI KADAR ZAMANINDA IYI TEMIZLENMEYEN HALI HIJYEN ACISINDAN BIR COK ZARARLAR VERIR HIZLA BUYUYEN HALI YIKAMA SEKTORU
Anahtar Kelimeler: EVLERIMIZIN, VAZGECILMEZLERI, KILIMLERIMIZ, EVLERIMIZE, KATTIGI, KADAR,

DÜZCE TEMİZLİK Firma Yetkili Girişi Giriş