Emlak Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Emlak Firmaları

Firma Ünvanı :
Vizyon Emlak
Açıklama :
Vizyon Gayrimenkul Danışmanlık

1995 Yılından Beri İstanbul İli'nin Çekmeköy İlçesi Ve Taşdelen Bölgesinde Çalışmalarını Gayrimenkul Sektöründe İlkemiz Olan Doğruluk Ve Dürüstlükten Ödün Vermeden Müşterilerimizin Bize Göstermiş Olduğu İtimat Ve Güvenle Sürdürmektedir. Amacımız Geniş Bir Kitleye Ulaşmak Ve Emlak Sektöründe Kalıcı Olmaktır Çağımızın Sunduğu Son Teknoloji İmkanlarını Kullanarak Profesyonel Bir Şekilde Müşterilerimize Dürüstlük Çerçevesinde İtina İle Hizmet Vermektedir. Firmamız (Güven Esastır) İlkesiyle Siz Değerli Müşterilerimizin Emlaklarının Alım Ve Satımlarında Sorun Yaşamadan, Verimli Kazanç Sağlamalarına Yardımcı Olmak Ve Menfaatleri Doğrultusunda Kusursuz Bir Şekilde Hizmet Vermektir Hedefimiz Emlak Sektörünü Saygın, Güvenilir Ve İnsanların Kariyer Tercihi Olacak Şekilde Cazip Hale Getirmek, Ülkemizde Uluslararası Standartlarda Hizmet Vermektir. Birlikte Çalışmak Dileğiyle ! Firmamız Mesleki Ahlak Ölçülerine Riayet Etmektedir.
Firmamız Kurumsallaşma Çalışmalarını Tamamlamış Olup , Türkiye Genelinde Profesyonel Düşünceye Sahip Olan Emlak Firmalarına Yada Yeni Emlak Sektörüne Başlamayı Düşünen Firmalara Bayilik Vermeye Başladı Amacımız (Emlakcızade Gayrimenkul) Olarak Türkiyenin En Büyük Markasını Oluşturmak Ve Türk Halkına En İyi Hizmeti Vermektir.

Misyonumuz;
Kendi Sektörümüzde Kaliteli, Saygı Ve Sevgi Dolu, Başarılı, Sağlam Adımlar İle Yürüyen Bir Marka Olmak

Vizyonumuz;
İşini Önemseyen En İyi Hizmeti Vermek İsteyen Bir Kurum Olmak Bölgemizde Müşterilerimize En İyi Hizmeti Vermek Kaliteden Ödün Vermeden Müşteri Beklentilerinin Üstüne Çıkmak Müşterilerimiz İle Uzun Vadeli İş Birliği Oluşturmak, Hedeflerimiz Müşteri Memnuniyeti Ve İnsan Sağlığıdır.

Taşdelende satılık daire

Taşdelende satılık arsa

Taşdelende kiralık daire


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=41956" border="0" alt="Kurumsal Emlak Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Çekmeköyde satılık daire, Taşdelende satılık daire, Çekmeköyde Kiralık daire, Taşdelende Kiralık daire, Çekmeköyde satılık arsa, Taşdelende Satılık arsa, Taşdelende Kat karşılığı arsa, Çekmeköyde Kat karşılığı arsa, Taşdelende Kiralık dükkan, Çekmeköyde Kiralık dükkan, Çekmeköyde kiralık arsa, Taşdelende Kiralık arsa
Anahtar Kelimeler: Çekmeköyde satılık daire, Taşdelende satılık daire, Çekmeköyde Kiralık daire, Taşdelende Kiralık daire, Çekmeköyde satılık arsa, Taşdelende Satılık arsa, Taşdelende Kat karşılığı arsa, Çekmeköyde Kat karşılığı arsa, Taşdelende Kiralık dükkan, Çekmeköyde Kiralık dükkan, Çekmeköyde kiralık arsa, Taşdelende Kiralık arsa

Vizyon Emlak Firma Yetkili Girişi Giriş