İthalat/ İhracat Şirketleri

Sektör : İthalat/ İhracat Firmaları

Firma Ünvanı :
AR-G DANIŞMANLIK
Açıklama :
Her geçen gün daha da zorlaşan ulusal ve uluslar arası rekabet ortamında, Firmalara destek olmak amacıyla 20 yılı aşkın süredir Ankara’da faaliyet gösteren uzman kadromuzla, AR-G danışmanlık sizlere hizmet vermektedir.
Endüstri toplumundan bilgi toplumuna geçiş ile birlikte iş dünyasının dinamikleri kitle iletişim araçlarının da gelişmesiyle hızla değişmektedir. Bugünün bilgileri yarının deneyimleri haline gelmekte, güncel bilginin önemi gün geçtikçe daha da artmaktadır.
Bu gelişmeler hakkında sizlerle edinmiş olduğumuz bilgi birikimimizi paylaşarak, bilgininin sürekli güncel kalması sağlanmaktadır. Danışmanlık sektöründe Tüm Çalışanlarımız ile birlikte Şirketiniz işlemleri, proje bazında ele alınarak titizlikle neticelendirilmektedir.
İşletmelerde uygulanan Kalite Yönetim Sistemleri iş sağlığını, çevre sağlığını ve insan sağlığını güvence altına alarak ayrıca işletmelerden istenen kanuni mevzuatlara uyulmasını da kolaylaştıracaktır. Bu noktada size yardımcı olmayı görev olarak kabul eden firmamız, Kalite Yönetim Sistemleri konusunda danışmanlık ve eğitim hizmeti vererek firmaların kurumsallaşmasına ve belgelendirme sürecine tam destek vermektedir.

Güvenilir danışmanlık bilgisi ve analitik düşünce becerilerine sahip profesyonel ekibimiz ve biriktirdiğimiz tecrübe ile hizmet verdiğimiz firmaların yapısına uygun, kolay anlaşılır ve sürekli uygulanabilir yönetim sistemlerinin oluşturulması konusunda iddialı olduğumuzu belirtmek isteriz. Sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeye dayalı bu özgüven, size vereceğimiz danışmanlık ve eğitim hizmetlerimizin kalitesini artırmamızı sağlayacaktır.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=41952" border="0" alt="Kurumsal İthalat/ İhracat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: AR-G Danışmanlık
Anahtar Kelimeler: AR-G Danışmanlık

AR-G DANIŞMANLIK Firma Yetkili Girişi Giriş