Beyaz Eşya Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları : Beyaz Eşya Firmaları

Firma Ünvanı :
ISITAS Beyaz Esya San. Ve Tic. A.S.
Açıklama :
ISITAŞ Beyaz Eşya San. ve Tic. A. Ş. 1949’dan bugüne yarım asırlık üretim tecrübesi ile beyaz eşya sektöründe hizmet vermektedir.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi 9. ’ncu cadde başında 20. 000 m2 açık, 10. 000 m2 kapalı alanda modern entegre tesislerde, üretim, pazarlama ve ihracat faaliyetlerini yürütmektedir.

Eskişehir Merkez Ofisi’nde , yurtiçi bayii ve geniş servis ağı ile müşterilerine hizmet vermektedir.
Üretim , satış , yurtdışı satış& pazarlama ve ihracat operasyonları bu merkezi ofisten yönetilmektedir.
Tecrübeli uzman kadroları ile kaliteli, servis garantili klasik, modern, ankastre, pleytli ocaklarını;mini, midi ve tamboy ve ankastre fırınlarını , ürün yelpazesini geniş tutarak üretmektedir. “SUNFIRE” ve “HEATSTONE” ISITAŞ Beyaz Eşya’nın tescilli markalarıdır.

ISITAŞ Beyaz Eşya en son teknoloji ile uluslararası kalite standartında üretim yapmaktadır. Yıllık 250. 000 adet sıcak beyaz eşya kapasitesine sahiptir.
“SUNFIRE” markalı ürünlerini yurtiçinde ve yurtdışında tüketicinin hizmetine sunan ISITAŞ Beyaz Eşya, ISO 9001:2008 kalite belgelidir. TSE, CE , Nemko , DVGW, Certigas kalite belgeli ürünleriyle Ortadoğu, Avrupa, Afrika, Güney Amerika ülkelerine ve Orta Asya Türk Devletleri’ne ihracat yapmaktadır.

ISITAŞ Beyaz Eşya yeniliklere açık, profesyonel üretici kadrosu ve deneyimli personeli ile kaliteden ödün vermeden, uygun fiyatla yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda dengeli büyümeyi, “MÜŞTERİ BEKLENTİLERİNİ AŞARAK HİZMET VERMEYİ” kendine ilke edinmiştir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=41833" border="0" alt="Kurumsal Beyaz Eşya Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ISITAŞ BEYAZ EŞYA SAN. VE TİC. A.Ş.
Anahtar Kelimeler: Makine, ısı gereçleri, dayanıklı tüketim malları, radyan ısıtıcı, radyan ısıtıcı brülör, quartz elektrikli ısıtıcı, doğalgaz sobası, doğalgaz sobası yanma odası, gazlı-elektrikli ocaklar ve ısıtıcı, katı yakıtlı soba, döküm.

ISITAS Beyaz Esya San. Ve Tic. A.S. Firma Yetkili Girişi Giriş