Makine Sanayi Şirketleri

Sektör : Makine Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Net Paslanmaz Makina Sanayi
Açıklama :
Firmamız 25 yılın tecrübesi ve birikimiyle 2000 yılında faaliyete geçmiştir. Kurulduğu tarihten itibaren araştırmacı tecrübeli mühendis ve uzman kadrosuyla AR-GE çalışmalarıyla günümüz teknolojisine uyumlu bir şekilde Türk sanayine hizmetlerini sürdürmektedir.

Bünyesindeki ekipman ve profesyonel kadrosuyla pres basımı borular , dirsekler , sıvı veya toz karıştırıcı ürün hazırlama mikserleri, izalasyonlu veya cidarlı karıştırıcı kazanlar , ürün dinlendirme tankları, su depoları , serpantin , rehaktörler , kuyumcu sektörüne tav fırınlar , bant kaynaklar makinaları , indiksiyonlu pota eritme gibi makine imalatı ve bu makinelere ait yedek parça tehmini ile müşterilerimize hizmet vermektedir.

Firmamızın düşünce ve anlayışı kaliteli malzeme seçimi kusursuz işçilik zamanında teslimat ve satış sonrası desteği ile müşteri memnuniyetini üst düzeye taşımak sektördeki gelişmeleri değerli müşterilerimizle paylaşmaktır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=41794" border="0" alt="Kurumsal Makine Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Net Paslanmaz Kuyumcu Makineleri ve paslanmaz boru yarım boru imalatı.
Anahtar Kelimeler: Net Paslanmaz Kuyumcu Makineleri ve paslanmaz boru yarım boru imalatı.

Net Paslanmaz Makina Sanayi Firma Yetkili Girişi Giriş