Kamera Sistemleri Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Güvenlik Şirketleri Firmaları : Kamera Sistemleri Firmaları

Firma Ünvanı :
DOĞAN GÜVENLİK
Açıklama :
DOĞAN GÜVENLİK ;Kurucusu MEHMET ALİ DOĞAN Tarafından 2004 yılında faaliyete başlamış ve bu sektörde kalıcı marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyerek Alarm ve CCTV sistemlerinin projelendirilmesi, montajı, satışı ve satış sonrası hizmeti ve bunlara bağlı olarak TEKNOLOJİK ürünlerle ilgili alanlarda faaliyet göstermek amacı ile kurulmuştur.
DOĞAN GÜVENLİK ; teknoloji pazarında markalaşmayı başarmış, ileri teknolojiyi içeren, yüksek kalite ürün yelpazesine sahip kendi sınıfının lider markaları ile beraber çözüm ortaklığı yapmakla birlikte elektronik, güvenlik ve otomasyon sistemlerinde kalıcı bir marka olarak hızla yol alarak elektronik, güvenlik ve otomasyon alanlarında müşterilerine en ileri teknolojiyi, güveni ve yüksek kalite ile en uygun fiyatları sunmayı firma misyonu olarak benimsemiştir.
DOĞAN GÜVENLİK mevcut ürünler ve sistemler üzerinden projelere değil projelere uygun ürünler ve çözümler üretmeyi, kalite standartlarına uygun ve talep olan ürünleri piyasaya sürmeyi bir ilke haline getirmiştir.
DOĞAN GÜVENLİK Satışını ve montajını yaptığı bütün ürünler CE belgesine sahip olup TSE ve ISO kalite sistem standartlarında üretilerek bayi ve son kullanıcıya ulaşmaktadır.
DOĞAN GÜVENLİK güvenliğin önemini ve ciddiyetini bilen, bu alanda dünyaca yapılan ARGE çalışmalarını yakından takip eden bir firma olup bulunduğu bölgede her zaman teknolojik yeniliklerin sorulan bir adres olma yolunda hızla ilerlemektedir.
DOĞAN GÜVENLİK hızla gelişen teknolojik ürünleri takip ederek öncelikle yurt içi üreticileri daha sonra da yurt dışı ithalatçı firmalarla iletişim kurup, teknolojik olarak en modern, fiyat olarak en uygun, kalite olarak en kalitelisini araştırıp, gerekli teknik ve pazarlama eğitimi aldıktan sonra, bu ürünleri son kullanıcıya servis ve bakım garantisiyle sunmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=41788" border="0" alt="Kurumsal Kamera Sistemleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: avenir, lifesos, cybervision, visonguard, dahua, güvenlik sistemi ithalatcısı, kamera ithalatcısı, kayıt cihazı ithalatcısı, kayıt kartı ithalatcısı, kamera toptan, güvenlik sistemi toptan, alarm toptan, alarm cihazı toptan, , Doğan Elektronet
Anahtar Kelimeler: DOĞAN, GÜVENLİK

DOĞAN GÜVENLİK Firma Yetkili Girişi Giriş