Güvenlik Şirketleri

Sektör : Bahçe ve Ev Firmaları : Güvenlik Firmaları

Firma Ünvanı :
ACA ÖZEL GÜVENLİK HİZ.TİC.LTD.ŞTİ.
Açıklama :
ACA ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ. ; fiziki güvenlik hizmetlerinin yanı sıra Alarm ve Kamera Sistemleri, Yangın Güvenlik Sistemleri gibi elektronik güvenlik sistemlerin kurulması ve kurulu sistemlerin bakım ve onarımı gibi teknik konularda da hizmet vermektedir. ACA ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ. Kocaeli Derince’ de genel merkezi olan bir kuruluştur. Kocaeli, Ankara, Sakarya ve Yalova illerinde faaliyetimiz vardır.

ACA ÖZEL GÜVENLİK SAHİP OLDUĞU İLERİ TEKNOLOJİ ÜRÜNÜ CİHAZLARLA VE KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ İLE ; KAPSAMLI, DİSİPLİNLİ VE TECRÜBELİ YÖNETİM TEMELİNDE İNŞA EDİLMİŞ GÜVENLİK HİZMETLERİYLE MÜŞTERİSİNİN EN YÜKSEK SEVİYEDE GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAYI İLKE EDİNMİŞTİR. ACA ÖZEL GÜVENLİĞİN TEMEL PRENSİBİ GÜVENLİKTE GÜVEN ANLAYIŞIDIR.

Aca Özel Güvenlik Şirketi olarak müşteri memnuniyetini en iyi şekilde sağlama amacı güden bir hizmet anlayışına sahibiz. Bu doğrultuda İnsan Hakları'nı ve hukukun üstünlüğünü gözeterek; sektörün prensiplerine ve dürüstlüğe bağlı kalarak; kişiler, şirketler veya kuruluşlarla sürekliliği olan iş birliği içerisinde çalışmayı, onların ihtiyaçlarını, beklentilerini ve taleplerini en doğru şekilde analiz etmeyi, her bir müşterimize özel, etkili, kaliteli, güvenilir, fark yaratıcı ve en uygun fiyat politikalı hizmet sunmayı ve ayrıca dünyadaki ve ülkemizdeki özel güvenlik sektöründeki gelişmeleri, yenilikleri ve teknolojiyi çalışmalarımıza yansıtarak müşterilerimize güncel, denetlenen, sürekli gelişen, yüksek performanslı ve küresel rekabet gücüne sahip hizmet sağlamayı amaç- lamaktayız. Bu amaçlar ve değerler doğrultusunda güvenlik ve temizlik sektöründe örnek, başarılı ve her zaman mükemmeli arzu- layan bir kuruluş olmayı hedeflemekteyiz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=41632" border="0" alt="Kurumsal Güvenlik Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ACA ÖZEL GÜVENLİK HİZ.TİC.LTD.ŞTİ. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: ACA, ÖZEL, GÜVENLİK, HİZ.TİC.LTD.ŞTİ.

ACA ÖZEL GÜVENLİK HİZ.TİC.LTD.ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş