Eğitim Kurumları Şirketleri

Sektör : Eğitim Kurumları Firmaları

Firma Ünvanı :
ESENEK EĞİTİM MERKEZİ
Açıklama :
Esenek Ltd. Şti. Yönetim Sistemleri, Laboratuvar ve Akreditasyonlar ile bu konulardaki eğitimler hakkında tecrübeli kişiler tarafından kurulmuştur.
Temel kuruluş amacı bu tecrübe ve bilgi birikimini ilgili kuruluşlara ve firmalar aktararak ülkemiz reel sektörüne katkıda bulunmaktır.
Esenek olarak yıllar boyunca oluşturduğumuz tecrübe ve ürettiğimiz bilgileri müşterilerimize aktarmaktır. Bu amaçla merkezimizi Konya olarak seçtik ve yapılandırdık.
Sanayi ve hizmet sektörlerinin ihtiyaç duydukları pek çok eğitimi etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirebildiğimize inanıyoruz.
Eğitimlerimiz, temel olarak değer yaratma ve iyileştirme amacına yönelmiştir. Tüm eğitimlerimizden sonra bu amacımızın gerçekleştirme durumunu sorgulamaktayız. Tüm eğitimlerimiz eğitim hedeflerinin gerçekleştirildiğini belirlemek amacı ile değerlendirilmektedir.
Bu nedenle hangi sektörde olursa olsun tüm kurum ve kuruluşlarımızın, kendi kapsamımızda olan konulardaki eğitimlerini gerçekleştirmeye talibiz. Eğitim ihtiyaçlarınızın karşılanması için iletişim düğmesindeki iletişim kanallarını kullanarak bizleri aramaktan çekinmeyiniz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=41578" border="0" alt="Kurumsal Eğitim Kurumları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: IRCA irca kalite KALÄ°TE çevre ÇEVRE isg haccp onaylı ONAYLI eğitim Denetçi Başdenetçi Temel Konya Ankara Mersin Antalya
Anahtar Kelimeler: IRCA irca kalite KALİTE çevre ÇEVRE isg haccp onaylı ONAYLI eğitim Denetçi Başdenetçi Temel Konya Ankara Mersin Antalya

ESENEK EĞİTİM MERKEZİ Firma Yetkili Girişi Giriş