Organizasyon Şirketleri

Sektör : Fuar ve Organizasyon Firmaları : Organizasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
FETA ORGANİZASYON
Açıklama :
Keşke Çocuk Olsam. . .
Muğla'da Faaliyet gösteren firmamız, doğum günü organizasyonları, firma motivasyon günleri, şirket reklam ve tanıtım hizmetleri, saatlik çocuk oyun ve aktivite merkezi olarak hizmet vermektedir.

40 değişik oyun çeşitimiz, süsleme, kostüm, pinyata, konfeti ve karaoke aktivitemiz ile unutulmaz bir doğum günü geçirebilirsiniz, Ayrıca arkadaş, şirket eğlenceleriniz içinde çeşitli oyunlarımız olup karaoke aktivitemizi istediğiniz yere kuruyoruz. Çeşitli AVM lerde kum boyama standı açıp, isteğiniz üzerine okullarda, kreşlerde aynı aktiviteyi gerçekleştiriyoruz, Haftanın belirli günlerinde Kukla, Tiyatro etkinlikleri ve Atölye çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Özel günleriniz için kostümlü karakter ve maskot kiralama (spiderman, batman, noel baba, palyaço vs), Parti malzemeleri satışı (lisanslı doğum günü setleri, süsler, pinyata), kostüm satışı ve kiralama hizmetimiz de mevcuttur.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=41574" border="0" alt="Kurumsal Organizasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Muğla’da faaliyet gösteren firmamız, doğum günü organizasyonları,saatlik çocuk oyun ve aktivite merkezi, firma motivasyon günleri, şirket reklam ve tanıtım hizmetleri,parti malzemeleri satışı, kostüm satışı ve kiralama, kostümlü karakter ve maskot kiralama alanlarında faaliyet göstermektedir.
Anahtar Kelimeler: Muğla’da faaliyet gösteren firmamız, doğum günü organizasyonları, saatlik çocuk oyun , aktivite ve atölye merkezi, parti malzemeleri ve kostüm satışı alanlarında faaliyet göstermektedir.

FETA ORGANİZASYON Firma Yetkili Girişi Giriş