Fuar Şirketleri

Sektör : Fuar ve Organizasyon Firmaları : Fuar Firmaları

Firma Ünvanı :
İmaj Grup Stand Tasarım Sistemleri Ltd. şti.
Açıklama :
İmaj Grup olarak amacımız fuar, sergi, lansman, kongre, ve diğer bütün yurt içi-yurt dışı organizasyonlarda siz değerli müşterilerimize tecrübeli ekibimiz ile profesyonel çözümler sunmaktadır.

Türkiye ve dünyanın her yerinde ihtiyaç duyduğunuz firma tanıtım standlarınızı, tasarım departmanımızın hayal gücü ve gelişen teknolojinin bize sağladığı olanakları kullanarak, sizlerden alınan bilgiler doğrultusunda faaliyet alanınız ve hedef kitleniz doğrultusunda en etkili stand şovunu oluşturmaktır.

İmaj Grup gerek modüler gerekse mimari çizimli özel imalata dayalı standları müşteri istek ve hedeflerini temel alarak en doğru stand konseptlerini sizlerin hizmetine SATIŞ veya KİRALAMA olarak sunmaktadır.

İster kiralama ister satış olsun sizlere taahhüt ettiğimiz stand hizmetinin tasarım boyutundan gerçeğe uygulama boyutuna geçilmesi esnasında tüm hazırlıklar profesyonel montaj ve demontaj ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır. Projenin her bölümü çok dikkatli bir şekilde takip edilip zamanında stand teslimi gerçekleştirilmektedir. Sizlerin istekleri doğrultusunda standların depolaması, nakliyesi, grafiklerin yeniden tasarlanması ve basımı gibi sonrasında ihtiyaç duyabileceğiniz tüm hizmet ve çalışmaları kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir.

Yurt içinde sizlere İmaj Grup olarak sunduğumuz tüm stand hizmet ve çözüm birimimiz niteliği ve şekli değişmeden yurt dışında ihtiyaç duyduğunuz her noktada geçerlidir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=41464" border="0" alt="Kurumsal Fuar Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: İmaj Grup Stand Tasarım Sistemleri Ltd. şti. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: İmaj, Grup, Stand, Tasarım, Sistemleri, Ltd., şti.

İmaj Grup Stand Tasarım Sistemleri Ltd. şti. Firma Yetkili Girişi Giriş