İnşaat Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları

Firma Ünvanı :
gökturan yapı malz ltd şti
Açıklama :
Firmamız 1998 yılında Turan İzolasyon ünvanıyla Bodrum Yalıkavak'ta şahıs firması olarak iş hayatına başladı. Yalıkavak'ta inşaat malzemeleri satışı ve uygulamaları yapan ilk firmalardan biri olmakla birlikte, bölgemizde iş yapan bir çok büyük ve küçük inşaat firmalarının, kooperatiflerin, sitelerin ve ayrıca bireysel müşterilere ait ev ve işyerlerinin izolasyon, boya, duvar, sıva, alçı, alçıpan, stropiyer, inşaat yapımı, tadilat işlerini gerçekleştirmiştir. ayrıca pergole demir konstruksiyon gibi tesisat kalorifer yapımı da gerçekleştirmektedir.

Bunların dışında Turan Mühendislik ile birlikte Yalıkavak Küdür Mevkii'nde 6 adet havuzlu taş kaplama lüks villa yapmıştır. Yaptığımız işlerde müşteri memnuniyeti ve işlerimizi garantili yapmak en büyük özelliğimiz ve prensiplerimizdendir.

2009 Haziran ayında ise Gökturan Yapı Malzemeleri Limited Şirketi olarak daha da güçlenmiş bir şekilde iş hayatına devam etmekle birlikte yeniliklerle ileriye doğru yol almaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=41395" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: yalıtım, inşaat & taahhüt, yapı market, tasarım & dekorasyon
Anahtar Kelimeler: Bodrum inşaat, bodrum tadilat, bodrum izolasyon, bodrum mantolama, bodrum yalıtım bodrum ev yenileme

gökturan yapı malz ltd şti Firma Yetkili Girişi Giriş