Jeneratör Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları : Jeneratör Firmaları

Firma Ünvanı :
Beha Power
Açıklama :
NDA MAKİNA JENERATÖR İNŞ. ENER. SAN. TİC. A. Ş olarak sektörde çok yeni olmamıza rağmen deneyimli ve tecrübeli ekibimizle BEHA POWER markamız ile jeneratör sektöründe sizlerleyiz. .

Kurulduğumuz günden bu yana değerli iş ortaklarımızın, müşterilerimizin, tedarikçilerimizin ve sevgili çalışanlarımızın desteğiyle hedeflerimize doğru ilerliyoruz.

Kazanan olmaktan çok satış sonrası destek, ürün kalitesi ve performansı ile müşteri memnuniyeti ilk hedefimizdir.

ENDA MAKİNA JENERATÖR İNŞ. ENER. SAN. TİC. A. Ş ana faaliyet alanları enerji üretimi ve taahhüttür. 2010 yılında kurulan kardeş firmamız BEHA ENERJİ MAK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ ile çok kısa sürede büyük başarılara imza atmıştır. Taahhüt ettiğimiz tüm projeleri; en uygun maliyette, hatasız, kalite standartlarına uygun, yüksek kalitede sorunsuz çözümler üreterek zamanında ve eksiksiz olarak tamamlamaktır. Taahhüt ettiğimiz tüm projelerde müşterilerimizin koşulsuz memnuniyetini ve çalışanların iş koşullarından tatmin ve memnuniyeti sağlayarak ülke ekonomisine istihdam ve katma değer sağlamaktır.

Sergilediğimiz yönetim kalitesi ile tüm faaliyetlerimizin gelecek dönemlerde de sürdürülebilir olduğunu ispat ederek, ürün ve şirket değerlerimizi artıran önemli adımlar hamleler gerçekleştirdik.

Bir Türk firması olarak imza attığımız başarılarla ülkemizi temsil etmeye; gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında gerçekleştirdiğimiz güçlü yatırımlarla, ülke ekonomisine katkıda bulunmaya ve yeni istihdam alanları yaratmaya devam edeceğiz.

Atacağımız sağlıklı adımlarla ENDA MAKİNA JENERATÖR İNŞ. ENER. SAN. TİC. A. Ş 'yi, çok daha iyi noktalara ulaştırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayabilme dileklerimizle. . .


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=41384" border="0" alt="Kurumsal Jeneratör Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: BEHA POWER; Kocaeli, Ä°zmit ve Çevresinde Jeneratör - Dizel Jeneratörler - Portatif Jeneratörler | Perkins, Cummins, Volvo, Ford, Ricardo Motorlu Jeneratörler
Anahtar Kelimeler: beha power, enda makine jeneratör, jeneratör, dizel jeneratör, portatif jeneratör, kocaeli jeneratör, kocaeli dizel jeneratör, kocaeli portatif jeneratör, perkins motorlu jeneratör, cummins motorlu jeneratör, volvo motorlu jeneratör, ford motorlu jeneratö

Beha Power Firma Yetkili Girişi Giriş