Reklam ve Halkla İlişkiler Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Reklam ve Halkla İlişkiler Firmaları

Firma Ünvanı :
Medya Dem Reklam Ajansı
Açıklama :
Medya Dem 2009 Temmuz ayında yenilenen vizyonu ve mükemmel kadrosu ile medya, açık hava reklamları ve organizasyon departmanları ile iş dünyasına yeniden merhaba dedi.
Medya sektöründe yapmış olduğumuz çalışmalarda siz müşterilerimizin stratejik bir planlama doğrultusunda marka bilinirliğini sağlamak, medya satın alma ve planlama ile firmanızı desteklemek PR desteği ile de marka bilinirliğinizin devamını getirmek başlıca hedefimiz.

Organizasyon konusunda deneyimli kadromuz ile özel günlerinizi, açılış ve davetlerinizi, ürün tanıtımlarınızı kafanızdaki projeye en uygun şekilde başlatıp, en mükemmel ve sorunsuz şekilde sonuçlandırmak bizim başlıca görevimizdir.

Bunların yanı sıra konser organizasyonları, festivaller ve değişik konseptli projelerimiz, kültür ve mevsim turizmleri, sosyal sorumluluk projeleri ile de kitlelerin eğlenmesini ve bilgilenmesini sağlamak hedeflerimizden bir diğeridir.

Marka olmak planlı ve stratejik bir çalışma gerektirir. Bilinçli, markaya inanan ve koruyan bir ekip olmalıdır. İşte bu yüzden biz varız , siz hayal edin , biz gerçekleştirelim.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=41335" border="0" alt="Kurumsal Reklam ve Halkla İlişkiler Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: medya, dolmuş reklamları, minibüs reklamları, taksi reklamları, pr hizmetleri, web tasarım, grafik tasarım, tanıtım organizasyon, marka
Anahtar Kelimeler: medya, dolmuş reklamları, minibüs reklamları, taksi reklamları, pr hizmetleri, web tasarım, grafik tasarım, tanıtım organizasyon, marka

Medya Dem Reklam Ajansı Firma Yetkili Girişi Giriş