Mıknatıs Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Mıknatıs Firmaları

Firma Ünvanı :
MIKNATIS ARAŞTIRMA GELİŞTİRME MADENCİLİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
Açıklama :
Manyetik Separatörler (Ayrıştırıcılar) Plastik enjeksiyon makinalarında ve ve metal parçalarının bulunduğu tüm sistemlerde metal kaçaklarının engellenmesi için, Plastik, boya, kozmetik, şeker, yağ, baharat, kimyasallar, tahıl ve minareller gibi rahat akışlı ürünlerden demir içeren maddeleri ve işe yaramayan demir parçalarını ayırmak için tasarlanmış sistemlerdir.

Çalışılan sektöre göre kullanılacak sistem ve özellikleri değişiklik göstermektedir. Hangi malzemede hangi tipte bir manyetik sistem kullanılacağı deneysel çalışmalarla belirlenip, kapasite ve çalışma şartları göz önünde bulundurularak ekipman tasarımı yapılmaktadır.
Sizlerde üretimlerinizde kalitenizi yükseltmek için ‘’ Mıknatıs’’ kullanmayı düşünüyorsanız, MIKNATIS Araştırma ve Geliştirme San Tic Ltd. Şirketinin 34 yıllık tecrübeleriyle oluşturduğu Mıknatıs Dünyasındaki üretimlerimizden faydalanmalısınız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=41160" border="0" alt="Kurumsal Mıknatıs Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: MIKNATIS Araştırma ve Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Türkiye Endüstrisinin Mıknatıs ihtiyaçlarını araştırmak, istenilen mıknatıs ve manyetik separatörleri üretmek için kurulmuştur.
Anahtar Kelimeler: MIKNATIS Araştırma ve Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi, mıknatıs, MIKNATIS, magnet, magnetic, manyetik, tanbur, kovan, seperatör, feritnüve, elektomıknatıs, manyetik tutucular, barlar, arge, sanayi, manufactured, magnet manufactured

MIKNATIS ARAŞTIRMA GELİŞTİRME MADENCİLİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş