Temizlik Malzemeleri Şirketleri

Sektör : Arıtma ve Temizlik Firmaları : Temizlik Endüstrisi Firmaları : Temizlik Malzemeleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Bolu Temizlik Market
Açıklama :
BTM olarak, firmaların istekleri ve sorunlarının çözümleri için özel ürün çeşitlerimizle hizmetinizdeyiz. Ürünlerimizi on ana grupta toplamış bulunmaktayız. Bunlar, Çamaşır Hijyeni Ürünleri, Mutfak Hijyeni Ürünleri, Gıda Hijyeni Ürünleri, Genel Temizlik Ürünleri , Kişisel Hijyen Ürünleri , Havuz Kimyasalları, Endüstriyel Kağıt Ürünleri, Sarf Malzemeleri, Endüstriyel Temizlik Makınaları ve Endüstriyel Poşet ürünleridir.

Satışlarımızı Genel Merkezimiz ve merkezimize bağlı bayilerimiz aracılığıyla yapmaktayız. BTM için önemli olan satış sonrası hizmet ve destektir. Konularında bilgili ve tecrübeli personelimiz tarafından satış sonrası hizmetler yürütülmektedir.

Kimya sektörü devamlı gelişme göstermektedir. Bu gelişmeye ayak uydurmak da bizim temel görevimizdir. Değişen bu şartlara göre listemize yeni ürünler eklemekteyiz. Ürünlerimizin geliştirilmesi ve test edilmesi kendi bünyemizde bulunan Ar-Ge ve mikrobiyoloji laboratuarlarımızda yapılmaktadır.

Bolu Temizlik Market ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi belgesine sahip olmakla beraberyanı ; Distribütörlüğünü yapmakta olduğu firmalar ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği TSE , Sağlık Bakanlığı izin belgelerine sahiptir.

Gelişmiş ülkelerde uygarlık düzeyini değerlendirmede kullanılan ölçütlerden birisi de kişi başına düşen temizlik maddesi tüketimi miktarıdır. Günümüzde gerek reklâmların etkisi, gerekse ürün çeşitlerinin artmasıyla tüketici daha çok bilinçlenmeye başlamış ve rekabet artmıştır. Yerli bir firma olarak bizim de amacımız bu koşullarda en iyi hizmeti vermek ve müşterilerimizin sorunlarını çözmektir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=41118" border="0" alt="Kurumsal Temizlik Malzemeleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Bolu Temizlik Market firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Bolu, Temizlik, Market

Bolu Temizlik Market Firma Yetkili Girişi Giriş