Eğlence Sektörü Şirketleri

Sektör : Eğlence Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Bersa İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti.
Açıklama :
Bersa İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti. öncelikli olarak eğitim kurumları, zihin ve hareket engeli bulunan çocuklar için eğitim veren kurum ve kuruluşlar, hastane, restaurant, oteller, tatil köylerinde kullanılabilen , belediye ve özel kuruluşların park ve bahçe düzenlemelerine yönelik çocuk oyun alanları, alışveriş merkezleri, parti evleri, çocuk cafeleri, parklar ve benzeri ürünlerin üretim, ithalat ve ihracatına yönelik projelerle ilgilenmektedir. .

Değişen dünyamızda, araştıran, yenilikleri merak eden gelişen çocuklarımızın ihtiyaçlarını geliştirme, hayata geçirebilme prensibini ilke edinmiş eğitim kurumları ve eğitimcilerin bu gereksinimlerinin hiç tükenmediğinin ve yenilikleri takip etme ihtiyacının süreklilik arz ettiğinin bilincindeyiz.

Amacımız, dünyanın her köşesinde bu alanlarda üretim ve araştırma yapan firmalarla Türkiye’deki eğitimciler ve ilgili kuruluşları buluşturarak etkili ve doğru seçimler yapmalarını kolaylaştırmaktır.

Hedefimiz eğitimsel, kurumsal beklentilerinizi en uygun çözümlerle karşılayabilmek ve bu devamlılığı sağlayarak hafızalarınızda yer edinebilmektir.

Çeşitli fikirler üretmek ve alternatifler yaratmanın işimizin ve işinizin bir parçası olduğunun bilinci ile fikirlerimizi beğeninize sunuyoruz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40883" border="0" alt="Kurumsal Eğlence Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Bersa İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Çocuk kids eğitim oyun oyuncak mobilya softplay şişme inflatable anaokulu preschool playground

Bersa İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş