Dekorasyon Şirketleri

Sektör : Dekorasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
Mim Dekorasyon
Açıklama :
2008 YILINDA KURULMUŞ OLAN Mim Dekorasyon, yaptığı işlerde kaliteyi ve prestiji ön planda tutan inşaat, yapı dekorasyon ve taahhüt firmalarından biridir.

Kuruluşundan bu yana önde gelen büyük markaların çoğunda dekorasyon işlerini başarıyla yerine getirmiştir.

Özellikle üst yapı ve tavan kaplamaları işlerinde uzmanlaşan Mim Dekorasyon proje yönetimindeki deneyimi, üstlendiği projeleri zamanında bitirme geleneği ve kaliteli işçiliğe verdiği önemden ötürü sektöründe tercih edilen firmalar arasındadır.

Mim Dekorasyon'un faaliyet alanları özel sektörün yanı sıra İl özel idare binaları ve devlet kurumlarına da hizmet verecek şekilde gelişmiştir. Prestijin ön planda bulunduğu lüks yapılar, sanayi yapıları, ticaret merkezleri, genel müdürlük binaları başta olmak üzere, toplu konut projeleri ve bir takım müstakil binaların anahtar teslimi projelerin yapılmasını kapsamaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40858" border="0" alt="Kurumsal Dekorasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Mim Dekorasyon Eskişehirin Dekorasyon Firması Kurumsal İnternet Sitesidir.
Anahtar Kelimeler: eskişehir alçıpan, eskişehir asma tavan, eskişehir bölme duvar, eskişehir metal tavan, Dekorasyon eskişehir, eskişehir dekor

Mim Dekorasyon Firma Yetkili Girişi Giriş