İzolasyon Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : İzolasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
KİL&TAŞ Refrakter Malzeme San. ve Tic. Ltd. Şti.
Açıklama :
Firmamız KİL&TAŞ 1978 yılında İstanbul'da kurulmuş olup Türk refrakter sektörünün en deneyimli firmalarından biridir. Otuz yılı aşan bilgi birikimimiz, tecrübemiz, kaliteden asla tavız vermeyen tavrımız ile müşterilerimizin gözünde haklı bir itibarın sahibi olmanın gururunu yaşamaktayız. Bugün ülkemizde ve dünyanın birçok köşesinde çözüm ortağı olduğumuz dört binin üzerinde müşterimizin ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayabilmek için sayıları üç yüzden fazla farklı refrakter malzemeyi üretiyoruz. Bunun yanı sıra seramik fiber malzemelerimiz, ankor sistemlerimiz, proje dizaynı, mühendislik taahhüt işlen ve refrakter uygulama alanlarındaki çalışmalarımız ile sizlere tam ve eksiksiz bir hizmet sunmanın kıvancı içerisindeyiz.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40845" border="0" alt="Kurumsal İzolasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Refrakter,Ateş Tuğlası,Ateş Betonu,Plastik Refrakter,Beton Refrakter,izole beton,izole betonlar,püskürtme betonlar,akışkan betonlar,çimentosuz betonlar.
Anahtar Kelimeler: refrakter, ateş tuğlası, izole beton, izole betonlar, püskürtme betonlar, akışkan betonlar, beton refrakter, ateş betonu, plastik refrakter, çimentosuz betonlar.

KİL&TAŞ Refrakter Malzeme San. ve Tic. Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş