Arıtma ve Temizlik Şirketleri

Sektör : Arıtma ve Temizlik Firmaları

Firma Ünvanı :
Comtech Su Arıtma
Açıklama :
Hakkımızda

Form Mühendislik 1992 yılında kurulmuş olup bir çok ilki başarmıştır. Alanında Türkiye de bir ilk olup en fazla tecrübe ve referansa sahip olan kuruluştur.

Su arıtma, Isıtıcı Kablolar ve Güneş Enerjisi pazarında da hizmet veren Form Mühendislik büyüyen bayilik ağıyla tüm Türkiye'ye vermektedir.

Türkiye nin en kapsamlı ve en büyük ısıtma projelerini yapan Form Mühendislik büyüyen kadrosu ve satış ağıyla daha iyi ve daha hızlı hizmet vermeye devam etmektedir.

1999 yılında kurulan COMTECH 10 yılı aşkın bir süredir su arıtma sistemleri üzerinde çalışmaktadır. COMTECH, dünyanın bir çok bölgesinde temsilcileri aracığıyla taze ve temiz içme suyunu sizlere sağlamaktadır.
COMTECH, 2008 yılında kurulan ar-ge laboratuarı ile patentli ve sertifikalı eşsiz ve yüksek performanslı ürünler geliştirmiş ve geliştirmek için sürekli çalışmaktadır.

COMTECH, kaliteli ürünleri ve ürünlerinin eşsiz özellikleri ile denizaşırı ve yerel pazarlarda büyük bir üne sahiptir.

Form Mühendislik Tayvan menşeili Comtech firmasının Türkiye temsilcisidir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40755" border="0" alt="Kurumsal Arıtma ve Temizlik Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Ev Tipi Su Arıtma Cihazı Reverse Osmosis Su Arıtma Cihazları Fiyatları Satış Mağazası, Ev su arıtma, Ankara ev tipi filtre ters osmoz tezgahaltı su arıtma evsel reverse osmosis fiyat ev su arıtma cihazı filtre ters osmoz ev su arıtma cihazı ankara fiyat reverse osmosis sistemler ters osmoz, ev tipi su arıtma cihazı
Anahtar Kelimeler: su arıtma, ev su arıtma, arıtma, ters ozmos sistemler, reverse osmosis sistemler, Duş Filtreleri, Aşama Membran Filtre

Comtech Su Arıtma Firma Yetkili Girişi Giriş