Online Alışveriş Siteleri Şirketleri

Sektör : Alışveriş Merkezleri Firmaları : Online Alışveriş Siteleri Firmaları

Firma Ünvanı :
prozeniscom sanal market
Açıklama :
prozenis. com online alışveriş marketi, Prosis Tekstil Matbaa Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından 2011 yılında kurulmuş ve Prosis Tekstil Matbaa Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yönetilmektedir. prozenis. com bir çok kategoride ürünleri tüketicilerin hizmetine sunmaktadır.

prozenis. com olarak hedefimiz gelişmekte olan E-ticaret sektöründe ülkemizin önde gelen online satış mağazaları arasında yer almaktır. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için kalite, müşteri odaklı organizasyon, iyi hizmet prensiblerini benimseyerek yola çıktık. Ürünlerimizden bazıları mutfak dolapları, banyo dolapları, ütü masası, temizlik ürünleri, ev, mutfak aletleri, ayna, hırdavat, el aletleri, tost makinesidir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40621" border="0" alt="Kurumsal Online Alışveriş Siteleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Prozenis.com Online Alışveriş Marketi; Banyo Dolapları, Ütü masaları,Temizlik ürünleri, Ev-Mutfak ürünleri,Aynalar, Hırdavat ürünleri.
Anahtar Kelimeler: Prozenis, online alışveriş, ofis malzemeleri, ev ürünleri, mutfak ürünleri, elektrikli ev aletleri, banyo dolapları, banyo ürünleri, aynalar, temizlik malzemeleri, plastik ürünler, hırdavat, gıda katkı maddeleri, mobilya, dekorasyon

prozeniscom sanal market Firma Yetkili Girişi Giriş