İnşaat Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları

Firma Ünvanı :
Polatoğlu İnşaat San. Tic. Ltd. Şti.
Açıklama :
1995 yılında fizibilite çalışmasını tamamlayıp, 1996 yılının başlarında faaliyete başlayan Polatoğlu Turizm İnşaat Sanayi Ltd. Şti. , çağdaş tasarımları ve lüks konutları ile kısa sürede kalitesini ortaya koymuştur.
Çağdaş yönetim yapısı ve kalifiye elemanlardan oluşan teknik ve gövde kadrosu ile inşaat alanındaki tüm yenilikleri takip eden ve kendisini sürekli geliştirilen Polatoğlu, hizmet ve kaliteye önem vermektedir.
Başarının mutlak unsurları süreklilik ve kalitedir. İnşaat sektöründeki tecrübesini çağdaş yönetim prensipleri ile birleştiren Polatoğlu, deneyimli ve branşlarında uzmanlaşmış, 40 personeli ile bütün faaliyet ve programını olumlu yönde geliştirmeyi bilmiştir.
2000 yılında yapmış olduğu inşaatların malzeme teminini sağlamak ve inşaat sektörüne destek amacıyla Polatoğlu Tur. İnş. San. Tic. Ltd. Şti. bünyesinde inşaat malzemeleri satışına başlamış ve bu sektörde de en iyiler arasındaki yerini almıştır.
Bugün güçlü sermayesi , tecrübesi farklı vizyonuyla , Manisa ' nın ve Ege Bölgesi'nin büyük ve prestijli inşaat firmaları arasında yerini almıştır. . .
Polatoğlu Turizm İnş. San. Tic. Ltd. Şti. , bünyesinde 40 ila 60 arasında değişen kadrolu personel sayısı ve yüzlerce geçici işçi çalıştırarak halkımızın istihdam eksiğini karşılamada önemli bir katkı sağlamaktadır. . .


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40614" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: inşaat malzemeleri manisa,inşaat malzemeleri izmir,inşaat manisa,manisa ev,satılık daire manisa,polatoğlu,bakoğlu,ataköy konakları,hırdavat,inşaat demiri,çimento,siyah çimento,beyaz çimento,tuğla,yığma tuğla,gazbeton,kiremit,toskana kiremit,marsilya kiremit,hazır beton,çelik hasır,kum,quartz kum,silis kum,iri agrega,alçı,sıva alçısı,perdah,saten alçı,makina alçısı,alçıpan,köşebent,fayans yapıştırıcısı,tel,çivi,yalıtım malzemeleri,mozaik,mermer tozu,ha
Anahtar Kelimeler: manisa inşaat malzemesi, manisa ev, manisa proje, inşaat malzemesi deposu, polatoglu, yapı merkezi manisa, satılık ev manisa, satılık daire manisa

Polatoğlu İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş