Telefon-Santral Satışı Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : İletişim Şirketleri Firmaları : Telekom Firmaları : Telefon-Santral Satışı Firmaları

Firma Ünvanı :
EGENETSER TELEKOM.TİC.VESAN.LTD.ŞTİ.
Açıklama :
Egenetser Telekomünikasyon Tic. ve San. Ltd. Şti. , 1990 yılında kurulmuş ve Ege bölgesinde telekomünikasyon, data ve güvenlik sektöründe çalışmakta olan bir şirkettir. Aynı zamanda Nortel Networks Netaş'ın, LG-ERICSSON'un bölge bayisidir. Egenetser Telekomünikasyon, Bilişim ekipmanları, CCTV Güvenlik ekipmanları, Bina İletişim Sistemleri, Telekom ekipmanları ve PABX sistemlerinin satış, montaj ve bakımını sağlayan şirket konumundadır.
Egenetser'in müşteri hacmi, Ege bölgesinde farklı noktalarda 1500 müşteriye ulaşmıştır ve bunun ortalama 200'ü aylık ürün yelpazesiyle bağlantılı, güncel olarak çalışılan müşterilerimizdir. Bu, Egenetser Telekomünikasyonun her biri çok farklı iş alanlarında olan geniş bir müşteri kitlesine ulaştığını ve hizmet verdiğinin göstermektedir.
Ege Netser'in yüksek nitelikli, deneyimli teknik ekibi pazardaki rekabeti başarılı olarak sürdürmektedir.
Bu rekabet, Egenetser'in hızla yukarı yükseltmiş, geliştirmiş ve firmayı güvenilir olma ve çözüm geliştirme pozisyonuna getirmiştir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40360" border="0" alt="Kurumsal Telefon-Santral Satışı Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Telefon Santral,VoIp,Diafon,Telefon Santrali,Siemens,Netas,Bosch,Dijital Santral,Servis,Kurulum Bakim
Anahtar Kelimeler: EGENETSER, TELEKOM.TİC.VESAN.LTD.ŞTİ.

EGENETSER TELEKOM.TİC.VESAN.LTD.ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş