Yazılım Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Yazılım Firmaları

Firma Ünvanı :
Gemsoft Yazılım Hizmetleri
Açıklama :
GemSOFT 1998 yılında, Getek Elektronik Ltd. Şti. Bünyesinde paket yazılım geliştirmek amacıyla kuruldu. 2001 yılından itibaren de kendi ismi adı altında kurumsal kimlik kazandı.

Amacı sadece yazılım üretmek olan GemSOFT, C++ yazılım dili ve Interbase, Oracle, Ms Sql, IBM DB/2 vb. veri tabanlarında yazılım geliştirmektedir.

Kurumsal bazdaki ilk işini, 2002 yılında T. C. Kızılay Derneğine bağlı Konya Şubesi ve Tıp Merkezinde geliştirdi.

Gemsoft, 2004 yılı başından itibaren paket yazılım zihniyetinden kopup, KOBİ ve Sağlık Sektörüne yönelik özel yazılımlar geliştirme yolunu seçti.

Başlıca kuruluş amacı sektöründe iyi, kaliteli hizmeti ve çözümü sunmayı ilke edinmiştir. Firmamız faaliyetlerini halen Bursa il merkezinde sunmaktadır. Ayrıca GemSOFT Yazılım Hizmetleri İstanbul ve Konya ya da şubeler açarak çalışma faaliyetlerini genişletmiştir.

Şirketimiz tarafından geliştirilen ürünlerin arasında halen Özel Hastanelere ve Kızılay Tıp Merkezlerine uygun HBYS otomasyon sistemleri, MRP uygulamaları , Ticari ve sektörel yazılımlar, Gsm otomasyonları ve CRM otomasyonu uygulamada olan projelerimizdir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40355" border="0" alt="Kurumsal Yazılım Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Medula,Sağlık-Net entegre hastane bilgi yönetim sistemi
Anahtar Kelimeler: HBYS, HIS, LIS, AHBS, Sağlık-Net, sağlıknet, Medula, Medula 3, yazılım, program, hastane, bilgi, sistem, otomasyon, web, yönetim, hastane otomasyonu, hastane programı, hastane yazılımı, hastane otomasyon programı, hastahane, muhasebe programı, maaş, maas, otomasyon, otomasyonu, saglik, muhasebe, tekdüzen, program, programı, bilgisayar, software, windows, download, yazilim, hastane, hasta, Hastane Programı, Hastane Yazılımı, Hastane Softw

Gemsoft Yazılım Hizmetleri Firma Yetkili Girişi Giriş