Eğitim Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Eğitim Firmaları

Firma Ünvanı :
Özgür Bilge Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
Açıklama :
Özgür Bilge Eğitim ve Danışmanlık Merkezi 2006 yılında Psikolog Serap Duygulu ve eğitim danışmanı Ebru Sular tarafından kurulmuştur. Çocuklara, ailelere, anne baba ve yetişkin bireylere yönelik danışmanlık ve eğitim hizmetleri verilen firma Ataköy Bakırköy'de bulunmaktadır. Psikolog Serap Duygulu 2010-2011 yıllarında iki yıl boyunca her hafta perşembe günleri Bakırköy Halk Eğitim Merkezinde bireylere yönelik kişisel gelişim seminerleri vermiştir.
Halen hurriyetaile. com sitesinde, Pusula isimli köşesinde haftalık olarak yazı yazmaktadır. Aynı şekilde Anne Bebek dergisinde Yaşamın Rengi isimli köşenin yazarıdır. Yine bazı dergi ve web sitelerinde köşe yazıları ve makaleler yazarak bilgilerini paylaşmaktadır.
Özgür Bilge Eğitim ve Danışmanlık Merkezinde okul sorunları, öğrenme bozuklukları, dikkat eksikliği, takıntılar, kaygılar, korkular, davranış bozuklukları, kariyer danışmanlığı vb gibi konularda hizmet verilmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40279" border="0" alt="Kurumsal Eğitim Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Eğitim Ve Danışmanlık Merkezi
Anahtar Kelimeler: Eğitim, Danışmanlık, Psikoloji, Çocuk, Ergen, Yetişkin, Aile, Evlilik, Ebeveyn, Kadın, Erkek, İlişkiler, Depresyon, Sınav Kaygısı Ve Stresi, Evlilik Terapisi

Özgür Bilge Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Firma Yetkili Girişi Giriş