Endüstriyel Mutfak Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Endüstriyel Mutfak Firmaları

Firma Ünvanı :
DESİRE ENDÜSTRİYEL MUTFAK
Açıklama :
• Misyonumuz

DESIRE Çay Kazanları, uzmanlaştığı tüm konularda çağdaş, güvenilir, çevreye duyarlı, müşteri haklarına saygılı, kaliteli hizmet ve üretime önem veren, çalışanlarının eğitim ihtiyaçlarına öncelik veren, yenilikçi, pozitif değişimi kabul eden ve sürekli kendini geliştiren öncü bir kurum olmak için vardır.



Çay kazanı ve çay kazanı davlumbazında, gerek üretim kalitesi, gerek satış ve satış sonrası hizmetin kalitesiyle çok kısa bir süre içerisinde sektörün vazgeçilmez firması olmuştur. Çekirdek sektör olan kahvehanelere sunulan karşı konulmaz çay kazanı fiyatlarını, resmi ya da özel kurum ve kuruluşlara özel olarak ürettiği büro tipi çay kazanlarıyla sürdürmüştür. Kahvehaneler ve cafeterya, büfe, çay ocağı gibi küçük işletmelerin yanı sıra oteller, belediyeler, devlet kurumları, holdingler ve okullara da aynı üstün hizmet anlayışıyla hitap etmekteyiz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40128" border="0" alt="Kurumsal Endüstriyel Mutfak Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Her Marka Çay Kazanı, Bakır Çay Kazanları, Elektrikli Çay Kazanları, davlumbazlarla birlikte zengin ürün yelpazemiz için sitemizi ziyaret ediniz.
Anahtar Kelimeler: çay kazanı, çay kazanları, çay kazanı fiyatları, çay ocağı kazanları, çay makinesi, çay makinası, elektrikli çay kazanı, çay ocağı, davlumbaz, bakır çay kazanları, paslanmaz krom çay kazanları, çay ocağı kazanı, bakır malzeme, inoks, çay kazanı davlumbazları, bakır cezve, bakır demlik, çelik demlik

DESİRE ENDÜSTRİYEL MUTFAK Firma Yetkili Girişi Giriş