Dekorasyon Şirketleri

Sektör : Dekorasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
Concept Lifes-CMT METAL
Açıklama :
Lazer kesim işleri dekoratif ürünler seperatör Ambiance Panoled Deri laser kesim amerikan servisleri imalatı Derinin şıklığı sofralarınızda…

Lezzetli bir yemek kadar, onun sunulduğu alanın şıklığı da iştahı açmaktadır. Concept Lifes, 3 farklı desenle tasarladığı şık deri amerikan servisleri, eva ve yine derilerden oluşan rengarenk bardak altlığı tasarımları ile sofralarınızı göz alıcı hale getiriyor.

PANOLED’ler mekânlarınıza cazibe katsın…

Mağaza vitrinlerinde, salon duvarlarında, şubelerin alınlıklarında, restoranların bar alanında göz alıcı bir sıklık için Concept Lifes’tan yepyeni bir ürün; PANOLED. %90 enerji tasarrufu sağlayan LED ve CNC Lazer Teknolojileri kullanılarak üretilen PANOLED’ler, sonsuz desen seçeneği sunmaktadır. İsterseniz marka logonuzu, isterseniz çok sevdiğiniz bir görüntüyü istediğiniz renklerde yansıtıyor. 4 ayrı kasa rengi bulunan PANOLED’ler, 16 renk ve 4 ayrı yanma formu ile mekânlarınıza bambaşka bir ortam sağlayacaktır. Uzaktan kumandası ile pratik bir kullanıma sahip olan PANOLED’lerimizin 2011 İstanbul ve Fusion Koleksiyonlarını incelemenizi öneririz.

Concept Seperatör’lerle mekanlarınıza estetik katın…

Alan yönetimini daha estetik hale getiren Concept Lifes Seperatörleri’ni, 26 renk ve 3 farklı desende; kafelerde, mağazalarda, ofislerde hatta evlerde dahi kullanmak mümkün. Kurumunuza ve zevkinize özel de tasarlanabilen bu şık seperatörler, girdiği ortama düzen, şıklık ve farklı bir hava katmaktadır.

İhtiyaçlarınıza özel çözümler sunan, müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız, yeni çağın trendlerine ayak uydurmak, farklılaşmak ve daha fazla talep çekmek isteyen tüm kurumlarla bir araya gelmekten mutluluk duyuyor.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40091" border="0" alt="Kurumsal Dekorasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Concept Lifes-CMT METAL firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Concept, Lifes-CMT, METAL

Concept Lifes-CMT METAL Firma Yetkili Girişi Giriş