İnşaat Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları

Firma Ünvanı :
DEFNE İNŞAAT TEMİZLİK
Açıklama :
Uzun yıllar inşaat sektöründe edindiğimiz bilgi, beceri ve tecrübelerimizle 2009 yılında kurduğumuz DEFNE İNŞAAT, inşaatın her alanında sürekli daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermeyi amaçlamış, gelişen teknolojiyi takip ederek bunu verdiği hizmetlere de yansıtmayı, daima dürüst, disiplinli ve kaliteli hizmet vermeyi kendine hedef seçmiştir. Doğruluk, yenilikçilik, güven, saygı ve saygınlığı misyon edinen DEFNE İNŞAAT, emin adımlarla büyümeyi ve Türkiye’nin saygın firmaları arasında yer almayı ilke edinmiştir.

Ekip ve ekipmanlarıyla profesyonel olarak sürekli gelişim ve değişimi hedefleyerek, kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilerinin güvenlerini sürekli kılmak ve müşteri memnuniyetini arttırmayı prensip edinerek çalışmalarını kararlı bir şekilde sürdürmektedir.

Müşterilerine kaliteli hizmeti sunmanın koşulunun ancak uzman ekipler, detaylandırılmış planlama, nitelikli hizmet organizasyonu ile mümkün olacağına; bunun da ancak kar eden ve elde ettiği karı doğru finansal planlama, yatırım ve uygulama ile kullanan bir şirket olmakla mümkün olacağına ve adil tek ticari kuralın bu olduğuna inanmaktadır.

İnşaat sektöründeki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve personel eğitimine birinci derecede önem veren DEFNE İNŞAAT, bu bilinçte eğitilen profesyonel kadrosuyla sizlerin kaliteli ve ekonomik hizmet veren bir çözüm ortağınız olmayı hedef olarak seçmiştir.

Saygılarımızla,


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40068" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: DEFNE İNŞAAT TEMİZLİK firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: DEFNE, İNŞAAT, TEMİZLİK

DEFNE İNŞAAT TEMİZLİK Firma Yetkili Girişi Giriş