Metal Sektörü Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Metal Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
DEPOTA RAF SİSTEMLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
Açıklama :
Raf Sistemleri üzerine faaliyet gösteren firmamız 2006 yılı Ankara da raf en yeni teknolojileri kullanarak kurduğu DOLUNAY RAF SİSTEMLERİ ile 3 yıl ankara raf sektörüne hizmet verdikten sonra, kurumsal kimliğini değiştirerek DEPOTA RAF SİSTEMLERİ İNŞ. İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. unvanı ile siz müşterilerine yine raf sistemleri sektöründe hizmet vermeye devam etmektedir.
Firmamız siz müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek adına sürekli büyümeyi hedeflemiş ve bu hedefleri yeni yatırımlarla desteklemiştir. Büyüme hedefleri arasında gerçekleştirdikleri ; İvedik OSTİM / ANKARA adresindeki fabrikasını taşıyarak , Modern Keresteciler San. Sit. 16. Sok. No : 9 Saray / KAZAN / ANKARA adresinde 1650 m² lik daha büyük bir alan da üretime geçmiş , yeni makine yatırımları yaparak Ankara da çelik raf ve depo raf sistemleri üretimi hızlandırmış, Raf sistemlerini İSO 9001 : 2008 KALİTE BELGESİ ile belgelendirmiş ve ismini markalaştırmıştır.
Kurumumuz, Kai-Zen (sürekli gelişim) felsefesi eşliğinde, üretilen raflarda kalite, verimlilik ve müşteri memnuniyeti konularında ki mevcut potansiyelini her geçen gün daha da geliştirmekte ve raf sistemleri sektöründe en iyi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.
Raf üretim parkurunu sürekli geliştiren Depota raf, siz müşterilerimizin talep ettiği özel rafları da üretimine almıştır. Ayrıca Raf sistemleri üretimlerine ek olarak Compack Dolap üretimine de başlamış olan firmamız ürettiği standart ( Dosya dolapları, Soyunma dolapları, Karteks dolapları vs. ) dolaplarla bir çok özel dolap üretimi de yapmaktadır. Bununla birlikte raf sistemleri Ankara da sınır tanımayan firmamız siz müşterilerimizden gelen özel stant taleplerine de çözüm üretmekte ve stant üretimini gerçekleştirmektedir.

Raf sistemleri Ankara da sizlerin tercihi olmaya devam ediyoruz. . .


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40057" border="0" alt="Kurumsal Metal Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Depota Depo Raf Sistemleri, Ağır ve Hafif Yük Rafları, Sanayi Rafları, Paletli Raflar, Dış Giydirme Raf Sistemleri +90 (312) 815 24 44 / info@depotaraf.com.tr
Anahtar Kelimeler: Raf Sistemleri - Ağır Yük Rafları - Paletli Raflar - Dış Giydirme

DEPOTA RAF SİSTEMLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş