İnşaat Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları

Firma Ünvanı :
Sistem Tente
Açıklama :
TENTE
Biz, SİSTEM TENTE . şirketi olarak, yeni nesillere, sektördeki yenilikleri dış ülkelerle aynı hız ve kaliteyle hayata geçirerek ulaşma fırsatına ve sorumluluğuna sahip olduğumuz inancındayız.
Daha 1997′li yıllarda , yolun başında benimsenen bu vizyon bizi 21. Yüzyıla gurur verici bir tablo yaratarak taşıdı: Dürüstlükle özdeşleşen ismimiz imza attığımız her yeniliğin güvenle benimsenmesini ve yakından takip edilmesini sağladı.
Misyonumuz, titizlikle inşa ettiğimiz bu geçmişin verdiği güvenle büyüyerek yolumuza devam etmek; faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda beş duyuya hitap eden güzellikler, fonksiyonellik, yenilik ve çevreye uyumunun özenli kompozisyonlarını yaratmaktır.

Tente Ürünlerimiz ve Bilgi
Ürünlerimizden onlarca tente kategorilerine bakabilirsiniz İstediğinize göre SABİT TENTE, MAFSALLI TENTE, KASETLİ TENTE , KÖRÜKLÜ TENTE, ÇİFT AÇILIR TENTE ürünlerimize bizi arayarak ulaşabilir yada BURADAN ürünlerimize bakabilirsiniz. . . .

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40050" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Tente ve Branda Hizmetleri
Anahtar Kelimeler: tente, tente sistemleri, branda, tente çeşitleri, branda çeşitleri

Sistem Tente Firma Yetkili Girişi Giriş