Kuyumcular Şirketleri

Sektör : Alışveriş Merkezleri Firmaları : Kuyumcular Firmaları

Firma Ünvanı :
GÜNEŞ KUYUMCULUK
Açıklama :
Güneş Kuyumculuk, sektöründe 25 yılı aşkın bilgi, birikim ve tecrübelerini kalite, güven ve müşteri memnuniyeti esasından taviz vermeksizin sürekli yenilenen ürün portföyü ile marka değerini koruyarak müşterilerine sunmaktadır. Altına hükmetme sanatı olarak tanımlanan kuyumculuk, maharet, bilgi, deneyim ve ufuk gerektirir.
Güneş Kuyumculuk, takıda yaratıcı çalışmanın, özgünlüğün ve yeniliğin simgesi olmuştur. Güneş; Ülkemizde ve Dünya'da sıklıkla yapılan Altın Fuarlarını takip ederek sizleri en güncel ve yeni modellerle buluşturmayı amaçlar.

Firmamız Müşteri Memnuniyetine çok büyük önem verir ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdürür. Satış esnasında gösterilen ilgi ve alakanın satış sonrasında gösterilmesi gerektiğinin farkındadır. Bu bağlamda mağazamızdan alınan ürünlerin bakımı ve gerekirse tamiri firmamız tarafından ücretsiz karşılanır.

Tekirdağ'da kuyumculuk, altın ve mücevher denildiğinde akla gelen ilk isim olan Güneş Kuyumculuk; bayan, erkek ve çocuklara yönelik her yaşa ve zevke hitap edecek A'dan Z'ye geniş bir ürün çeşitlililiğini sizlere sunmayı kendine görev edinmiştir.

Güneş Kuyumculuk'ta bulunan ürün grupları arasında taşlı takımların yanı sıra özel koleksiyonlar, taşsız takımlar, incili ve mineli takımlar, bileklikler, kolye uçları, yüzükler, küpeler, bilezikler, genç, çocuk ve erkek takıları ayrıca pırlanta ve elmas takıları bulunuyor.

Güvenilirliği daima önemseyen bir firma olmanın getirdiği huzur , keyif ve vitrinlerinde sergilediği markalı ürün alternatifleri ile bugün Tekirdağ'lı seçkin ailelerin tercih ettiği bir mağazaya sahip olmuştur.

Bizleri tercih ederek alışverişlerinde Güneş Kuyumculuk ayrıcalığını yaşayan müşterilerimizin memnuniyeti, en büyük motivasyonumuz ve en değerli mücevherimizdir. Amacımız bizlere duyduğunuz güveni her buluşmamızda yeniden hak etmektir. . .


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=39888" border="0" alt="Kurumsal Kuyumcular Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Tekirdağ Güneş Kuyumculuk
Anahtar Kelimeler: tekirdağ kuyumcuları, güneş kuyumculuk, gunes kuyumcusu, tekirdağ kuyumcu, tekirdağ altın, kuyumcular, tekirdağ kuyumcular, tekirdağ pırlanta

GÜNEŞ KUYUMCULUK Firma Yetkili Girişi Giriş