İnşaat Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları

Firma Ünvanı :
Mimag Yapı Sistemleri Ltd.Şti.
Açıklama :
MİMAG Şirketler grubunun kuruluşu 1975 yılı başındadır. Firmanın iş ve eleman kapasitesi geliştikçe MİMAG ön ismi altında yeni ticari kuruluşlar teşekkül ettirilmiştir. Bu yeni firmalardan bir tanesi olan MİMAG Makina ve İnş. San. Ltd. Şti. 1983 yılında tüzel kişilik kazanmakla beraber, kapsamındaki işleri gerçekte 1977 yılından beri ana firmanın bünyesinde yürütmüştür.

Başlangıçta amacı, ana firmanın özellikle kayar kalıp işleri ile ilgili ekipmanını temin etmek iken, başka firmalarında benzer siparişleri üzerine tüm yüklenici firmalara iş yapmaya başlamıştır. Daha sonraları imalat çeşitleri çoğaltılmış ve tüm firmaların talepleri karşılanır hale getirilmiştir.

Firmamız 1991 yılından itibaren inşaat yüklenim işlerinde daha fazla yoğunlaşmıştır. Bugüne kadar toplu konut, endüstriyel yapı ve demiryolu elektrifikasyon inşaatları ile mekanik ve çelik montaj işleri yapmıştır.

Firmamız, kalıp ve iskele konusuna sadece bir imalatcı olarak yaklaşmamakta, geliştirdiği sistemleri mühendislik, müşavirlik ve montaj denetimi ile birlikte götürdüğü gibi özel kalıp uygulamalarında da uzman bi r kuruluştur. Bu kapsamda özellikle çimento sanayii ve termik santrallerde silo ve baca inşaatlarını kayar kalıp yöntemi ile gerçekleştirmiştir.

Firmamızın Ostim'deki tesislerinde kalıp ve iskele haricinde demir ve muhtelif metal imalatlar, hidrolik ve hidromekanik araçlar imal edilmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=39768" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Mimag Yapı Sistemleri Ltd.Şti. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Mimag, Yapı, Sistemleri, Ltd.Şti.

Mimag Yapı Sistemleri Ltd.Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş