Dış Ticaret Şirketleri Şirketleri

Sektör : Dış Ticaret Şirketleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Cinde kalite kontrol
Açıklama :
Çin Kalite Kontrol Hakkında
Çin’de faaliyet gösteren bir Türk firmasıyız.

Müşterilerimize sunduğumuz değerlerden en önemlisi Çin’deki üretim kalitenizi güvenceye alan bağımsız bir denetim firması olmamızdır.

Bu sayede müşterilerimizin zaman ve maliyet tasarrufu yapmasını sağlarız.

Bizi diğer kalite kontrol ya da aracı kurumlardan ayıran özelliğimiz nedir?

Asya’da faaliyet gösteren bir çok aracı kurum her servisten biraz sunup toplamda tek bir serviste uzmanlaşamamaktadır. Biz Çin Kalite Kontrol olarak yalnızca ve yalnızca uzman olduğumuz Kalite Kontrol servisleri sunmaktayız. Kalite kontrol servislerimiz içerisinde laboratuvar testi, fabrika denetimleri de bulunmaktadır.

Bu uzmanlaşma sayesinde denetimcilerimiz düzenli olarak eğitilir ve performansları değerlendirilir. Çok önemli sistemlerimizden bir tanesi de sizden sorumlu bir müşteri temsilcimiz olması ve bütün konuları direkt olarak kendisine sorabilmenizdir.

Denetimler sırasında doğru ve net bilgileri sunarak müşterilerimizin istediği kaliteyi yakalamak ve müşterilerimizin memnuniyeti asıl hedefimizdir.

Firmamız Türk profesyoneller tarafından Hong Kong’da ve Shanghai’da bulunan ofislerimizde idare edilmektedir. Bunun yanı sıra Çin’in bütün bölgelerinde operasyon takımlarımız bulunmaktadır.

Bizi müşterilerimizden dinlemek isterseniz, iletişime geçtiğiniz takdirde müşterilerimizle bağlantıya geçmenizi sağlarız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=39759" border="0" alt="Kurumsal Dış Ticaret Şirketleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Çin'de 2006'dan bu yana faaliyet gösteren Türk bir kalite kontrol firmasıyız.
Anahtar Kelimeler: Çin, kalite, Çin kalite kontrol, fabrika denetimi, Çin fabrika, kalite kontrol Çin

Cinde kalite kontrol Firma Yetkili Girişi Giriş