Makine Sanayi Şirketleri

Sektör : Makine Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Dündarlar Makina
Açıklama :
1995 yılında 900 m2 kapalı alanda faaliyetine başlayan firmamız hızla büyüyerek 2009 yılında 6500 m2 kapalı, 6000 m2 açık alanda üzere 12 500 m2 alanda üretimine devam etmektedir.

Kurulduğu günden bu yana üretimini Avrupa ülkelerine aracı firmalar vasıtasıyla yapan firmamız 2005 yılından bu yana direk Avrupa ülkelerine ihracata başlamıştır.

İşbirliği için hedef olarak AVRUPA ülkelerini tercih eden firmamız 2005 yılından buyana her yıl MIDEST PARIS fuarına Stand açarak Avrupa’daki firmalara direkt hizmet vermeye başlamıştır

Uygun fiyat, kaliteli ve zamanında üretim anlayışıyla üretimine devam eden firmamız kriz ortamında 2008 yılına oranla şu an müşteri sayısını iki katına çıkarmıştır.

Teknolojik makinalarla üretimini yapan firmamız 2009 yılında da yatırımlarına devam ederek üretiminde robot kullanmaya başlamıştır.

Araştırmaya önem veren firmamıza 1998 yılında dönemin T. C. Başbakanı tarafından ürün geliştirme ödülü verilmiştir. Aynı zamanda Osmangazi Üniversitesi tarafından da ödüllendirilmiştir.

"Hep birlikte ileriye. . . " sloganıyla firmamız 2010 yılında da yeni müşterileriyle büyümeyi hedeflemektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=39639" border="0" alt="Kurumsal Makine Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Dündarlar Makina
Anahtar Kelimeler: soudure, kaynak, decoupe laser, laser kesim, decoupe profil, profil kesim, cintrage tube, cintrage progil, usinage, talasli imalat, cintrage, grenaillage, peinture, machine agricole, machine de constuction, chassis, cintre, aski kolu, poutre, kabin, rops, koruma çerçevesi, cadre de protection, koruma çerçevesi, composent metallique, metal komponent, tampon, metal

Dündarlar Makina Firma Yetkili Girişi Giriş