Demir/Çelik/Döküm Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Demir/Çelik/Döküm Firmaları

Firma Ünvanı :
demiraymetal
Açıklama :
HAKKIMIZDA
Firmamız ilk olarak 1971 yılında kurucusu MUHARREM DEMİRAY tarafından 1, Sanayi Sitesinde DEMİRAY KAZAN adı altında hizmete başlamış olup , 1990 yılında DEMİRAY MAKİNA METAL İŞLERİ SANAYİ İsmiyle MUHARREM DEMİRAY ve oğlu NECATİ DEMİRAY tarafından 4. Sanayi Sitesinde hizmetlerine devam etmiş ve günümüze kadar gelmiştir.

DEMİRAY MAKİNA, otomotivden denizciliğe, metal konstrüksiyon, tank, boru, basınç tankları, elektrik jeneratörleri, Petro kimya sanayisi, gemi inşaatı, köprü inşaatı, rüzgâr enerjisi, vantilatör ısıtma sanayisi, tekstil, daha birçok sektöre ve firmaya geniş makine parkı ile çözüm ortaklığı yapmıştır.

Demiray makina daima yenilikçi, çağdaş, güvenilir, müşteri tarafından kolaylıkla tanınan, tercih edilen ve tüketici odaklı uygulamalarla sektöre damgasını vuramaya devam edecektir.

'Profesyonellerin tercihi daima DEMİRAY MAKİNA olacaktır. ''


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=39622" border="0" alt="Kurumsal Demir/Çelik/Döküm Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: demiraymetal firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: aliminyum profil, alüminyum profil, profil, aliminyum profil kıvırma, alüminyum profil kıvırma, kıvırma, bükme, serpantin kıvırma, boru bükme, boru kıvırma, dış cephe profili, dış cephe giydirme, kompozit levha, halı kurutma makinası, halı,

demiraymetal Firma Yetkili Girişi Giriş