Reklam ve Halkla İlişkiler Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Reklam ve Halkla İlişkiler Firmaları

Firma Ünvanı :
Net Group Reklam
Açıklama :
Net Group Reklam

2002 yılında Kocaeli’ de reklamcılık faaliyetlerine başlayan Netgroupreklam benimsediği ‘Fikir Ajansı’ felsefesi ile sektördeki yenilikleri Kocaeli ’ye ve bölgeye taşıdı. Bölgesinde lider konuma sahip Netgroupreklam çalıştığı markaları yerel ve ulusal mecralara taşıyan çalışmaları ile sektörde tercih edilen konuma ulaştı. Netgroupreklam marka konumlandırma ve outdoor çalışmalarında 8 yıllık deneyime sahip kadrosu ile bir ‘Fikir Ajansı’dır.

Ajansımız bünyesinde reklamcılığın konuları olan ‘masaüstü yayıncılık’ çalışmalarında faaliyet gösteren Netgroupreklam günümüzün standartlarına uygun eğitim almış yeniliklerin uygulayıcısı grafik tasarım ekibimiz size özel kreatif ve doğru çözümler sunmaktadır. Netgroupreklam aynı zamanda bünyesinde barındırdığı donanımlı ekibi ile Lasnman, Açılış, Konferans, Festival organizasyonları gibi bir çok etkinliğinizi gerçekleştirecek konsepte sahiptir ayrıca baskı uygulamalarını yapabilecek imkâna sahip Netgroupreklam size özel yaratıcı çözümler sunmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=39471" border="0" alt="Kurumsal Reklam ve Halkla İlişkiler Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Net Group Reklam firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Net, Group, Reklam

Net Group Reklam Firma Yetkili Girişi Giriş