Hizmet Sektörü Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
AB HAYAT Site Yöneticiliği Emlak İlaçlama Turizm Temizlik Danışmanlık San.ve Tic.LTD.ŞTİ.
Açıklama :
AB HAYAT ‘A BAKIŞ
“Enerjimiz çalışanlarımızdır”mantığıyla çıktığımız bu yolda devamlı büyümeye ve gelişmeye endeksli, kararlı, güvenli, çalışanlarına karşı adil, yaratıcı, girişimci, müşteri duyarlılığı ön planda olan, takım çalışmasına uygun, çalışanların ve yönetimin karşılıklı uyum içerisinde olduğu, her bir bireyin birbiriyle yardımlaşabileceği, bilgi birikimlerini ve yeteneklerini göstereceği bir ortama sahip, devamlı ve gereken hizmet içi eğitimleri yapılabildiği bir kurum olmak için çabalamaktayız.

Hizmet sektöründe en önemli faktörün müşteri memnuniyeti ve süreklilik olduğunun farkına vararak, İşverenlere kesintisiz, kaliteli, güleryüzlü hizmeti makul fiyat politikası ile sunmanın önemini bilen AB Hayat;eğitim ve kontrol süreçleri ile vermiş olduğu hizmetleri kendi içerisinde de denetlemektedir. AB Hayat olarak iş ilişkilerimizde güvene dayalı çalışmanın önemini hissettirip, her iş ortaklığımızda ancak kontrollü bir güvenin yeterli olacağı inancını taşımaktayız. Bu güveni sağlayabilmek içindir ki; yarının ihtiyaçlarını görmeye ve kendimizi bu doğrultuda geliştirmeye verdiğimiz önemle hizmet sektöründe fark yaratmaktayız. AB Hayat müşterileriyle bir çözüm ortaklığı içine girerek personel, yöntem ve yönetimi birleştirme konusundaki tecrübeleri sayesinde müşterilerine maliyet düşürme, rekabet gücünü arttırma ve kendi iş konuları üzerine odaklanma konusunda destek olur.
AB HAYAT BÜNYESİNDEN ALABİLECEĞİNİZ HİZMETLER
*Site Yönetimi / Yönetim

*Temizlik Hizmetleri

*Emlak / Gayrimenkul Danışmanlığı

*Pest Kontrol ( Haşere İlaçlama )

*Destek Hizmetleri / Danışmanlık

*Turizm Hizmetleri

*Güvenlik Hizmetleri

*Entegre Tesis Yönetim Hizmetleri

*Catering


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=39393" border="0" alt="Kurumsal Hizmet Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: AB HAYAT Site Yöneticiliği Emlak İlaçlama Turizm Temizlik Danışmanlık San.ve Tic.LTD.ŞTİ. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: AB, HAYAT, Site, Yöneticiliği, Emlak, İlaçlama, Turizm, Temizlik, Danışmanlık, San.ve, Tic.LTD.ŞTİ.

AB HAYAT Site Yöneticiliği Emlak İlaçlama Turizm Temizlik Danışmanlık San.ve Tic.LTD.ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş