Bay Giyim Şirketleri

Sektör : Tekstil Firmaları : Konfeksiyon Firmaları : Bay Giyim Firmaları

Firma Ünvanı :
İntermod Teksil ve Hazır Giyim San. Tic. Ltd. Şti.
Açıklama :
Şıklığın ve zarafetin vazgeçilmez adresi olan Intermod, kurulduğu 1980 yılından bu yana çağin ileri teknolojisiyle donatilmiş 3000 m2’lik fabrikasi ve kalite yönetimi konusunda eğitimli 180 kişilik ekibiyle Türk hazır giyim sektörtünün öncü firmalarından biri olarak yolunda emin adimlarla ilerlemeye devam etmektedir.
Kalite, hızlı üretim ve zamanında teslimatın müşteri memnuniyetlerinin vazgecilmezleri olduğunu tartışmasız kabul eden Intermod, son yıllarda gerçekleştirdiği ihracat hamleleriyle de sektörde ayrıcalıklı bir konumda durmaktadir. Günlük 500 takım elbise üretim kapasitesiyle koleksiyonlarını sadece Türkiye'deki seçkin mağazalara değil Norveç, Fransa, Yunanistan, Rusya, Kazakistan, Türki Cumhuriyetler, Iran, Estonya, Ukrayna ve Irak gibi dünya merkezlerine de ihraç eden Intermod, bunlarla da yetinmeyerek pazar yelpazesini her geçen gun daha da genisletmektedir.
Yaptığı ihracatla bir dünya markası olma yolunda ilerleyen Intermod koleksiyonlarını hazırlarken sadece ülkemizin marka kumaşlarını değil Italya, İspanya, Almanya ve Portekiz'den ithal ettiği dünyanın en seçkin kumaşlarini da kullanmaktadir.
Intermod, erkek giyiminde blazer ceketten smokine, takim elbiseden pantolona ve bu ürünleri tamamlayan gömlek, kravat, palto, mont, kaban ve pardesüleriyle dinamik metropol erkeğini hem şık hem de rahat bir şekilde giydirebilmekte, üstelik onlara yünlü ve yün karışımı kumaşlardan oIuşan seçkin ve zengin bir koleksiyon sunarak Intermod kaliteden ödün vermez” prensibine de sadık kalmaya devam etmektedir.
Bütün bunlar bir araya geldiğinde Intermod, kişiyi dış dünyaya tanıtan ilk unsur olan giyim konusunda zengin seçenekleriyle çevrenize karşı donanımınızı güçlendirmekte, yurt dışıyla olan gerek ithalat gerek ihracat bağlantılarıyla da dünya trendini sizlerle buluşturarak çizgisini ve farkını ortaya koymaktadir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=39292" border="0" alt="Kurumsal Bay Giyim Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: İntermod Teksil ve Hazır Giyim San. Tic. Ltd. Şti. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: İntermod, Teksil, ve, Hazır, Giyim, San., Tic., Ltd., Şti.

İntermod Teksil ve Hazır Giyim San. Tic. Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş