İnşaat Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları

Firma Ünvanı :
yıldız insaat ltd şti
Açıklama :
Yıldız İnşaat, inşaat ve konut sektörünün öncü kuruluşlarından biri olmak hedefiyle 1998 yılında Bursa'da kuruldu. Kısa sürede sektörde güven ve kalitenin yeni adı haline gelen Yıldız İnşaat, tüm projelerinde çağdaş ve özgün mimari tasarımlarıyla dikkat çekerek, farklılığını ortaya koydu.

"Yeni bir hayata hazır mısınız?" sloganıyla kent insanı için farklı niteliklerde modern yaşam alanları oluşturan Yıldız İnşaat'ın tüm konut projelerinde, "güven" ve "kalite" olmazsa olmaz unsurlar olarak öne çıkıyor. İleri teknolojik olanaklardan yararlanarak bina ve inşaat güvenliğinde yüksek güvenlik sunan Yıldız İnşaat, işçilik ve malzemede de her zaman birinci sınıf kaliteyi temsil ediyor.

Yıldız İnşaat'ın en önemli özelliklerinden biri de modern ve özgün mimari tasarıma sahip projeler üretmesi. Mimari tasarımlarında görsellik ve fonksiyonellik unsurlarını bir araya getiren Yıldız İnşaat, uygun koşullarda konut sahibi olmak isteyenlere soruyor: "Yeni bir hayata hazır mısınız?"


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=39147" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Yıldız Ä°nşaat
Anahtar Kelimeler: Yıldız İnşaat

yıldız insaat ltd şti Firma Yetkili Girişi Giriş