Yapı Denetim Hizmetleri Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : Yapı Denetim Hizmetleri Firmaları

Firma Ünvanı :
DETA YAPI DENETİM LTD.ŞTİ
Açıklama :
Edirne ili sınırlarında kurulan DETA yapı denetim, İmar ve İskan Bakanlığının izniyle faaliyete geçmeye hak kazanmıştır. Bünyesinde barındırdığı uzman ve deneyimli kadrosuyla Edirne halkına hizmet vermeye başlamıştır. “İnsanlar özgür olmalı, yapılar değil. ” Anlayışı ile çalışan şirketimizin, temel amacı insanımızın, daha sağlam ve sağlıklı yapılarda yaşam kalitesini en üst düzeye çıkarmaktır. Deta Yapı Denetim olarak misyonumuz, yapının “Kanun, Yapı Denetim Uygulama Yönetmeliği ve İlgili Genelgeler”e göre tamamlanmasını sağlayarak, kaliteli, ekonomik ve dünya standartlarında bir üretim gerçekleştirmektir.

Firma olarak, çalışanın mesleki yeterliliğini, projenin ilgili şartname, yasa ve standartlara uygunluğunu büyük bir titizlikle denetleriz. Bunun verdiği güvenle, deprem kuşağında yer alan Türkiye’nin coğrafi koşullarının getirdiği yasalar uyarınca sağlam ve güvenilir yapılar üretilmesinin sorumluluklarını üstleniriz.

Deta Yapı Denetim, gelecekte de sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek en büyük rakibi olan kendisini her zaman aşacaktır. Böylece müşterilerinin güveni ve desteği ile sektördeki liderliğini koruyarak, belediyecilik felsefesini bilen, özel sektörün dinamizmini taşıyan profesyonellerden oluşan kadrosuyla Türkiye’ye en iyi şekilde hizmet etmeye devam edecektir.

Tüm Edirne halkı ve yapı sektörüne hayırlı olmasını temenni ederiz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=39113" border="0" alt="Kurumsal Yapı Denetim Hizmetleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: DETA YAPI DENETİM LİMİTED ŞİRKETİ | EDİRNE
Anahtar Kelimeler: DETA YAPI DENETİM LİMİTED ŞİRKETİ | EDİRNE

DETA YAPI DENETİM LTD.ŞTİ Firma Yetkili Girişi Giriş