Danışmanlık Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Danışmanlık Firmaları

Firma Ünvanı :
Alliva Danışmanlık Eğitim Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti.
Açıklama :
Alliva Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti. , KOBİ’ lerin STK’ ların ve Yerel Yönetimlerin Avrupa Birliği, Birleşmiş Milletler, TÜBİTAK, MFİB, Kalkınma Ajansları, Tarım Bakanlığı ve diğer ulusal veya uluslararası kuruluşların sağladığı fonlara ulaşması noktasında araştırma, danışmanlık ve projelendirme hizmeti vermektedir.

Alliva Danışmanlık sürekli olarak hibe destekleri için açılan teklif çağrılarını takip ederek, KOBİ’leri, STK’ları ve Yerel Yönetimleri bu fonlar hakkında bilgilendirir, fonlardan yararlanmak isteyen kuruluşlar için şartnamelere uygun projelendirme çalışmaları yaparak başvuru süreçlerini yerine getirir. İşletmemiz onaylanan Projelerin sürdürülebilirliği noktasında da danışmanlık hizmeti vererek, projelerin sorunsuz bir şekilde yürütülmesi için çalışmalarına devam eder.

Genç, dinamik, konusunda uzman bir kadro ile ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İSG Sistemi, Entegre Yönetim Sistemleri, İSG Çalışmaları (Risk Analizi, Acil Eylem Planları) Garanti Belgesi, Marka Patent konularında Danışmanlık hizmeti vermektedir.

Ayrıca, sahip olduğu uzman eğitmen kadrosuyla, kurumunuzun vizyonunu geliştirmeye yönelik kişisel ve mesleki eğitimlerle sizlere hizmet vermekteyiz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=39037" border="0" alt="Kurumsal Danışmanlık Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Alliva Danışmanlık, Antalya
Anahtar Kelimeler: Alliva Danışmanlık, Antalya

Alliva Danışmanlık Eğitim Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş