Danışmanlık Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Danışmanlık Firmaları

Firma Ünvanı :
Avrupa Proje Danismanlik Hizmetleri
Açıklama :
2006 yılından bu yana Avrupa Birliği Tarafından sağlanan fonlar ve hibe programları, KOSGEB karşılıksız/koşullu fonları, TÜBİTAK ve Dünya Bankası destekli fonlar ile kendi işini kurmak isteyen müteşebbislere, yatırımcılara ve şahıslara bu kaynakları kullanarak projelerini hayata geçirme imkanı sağlıyoruz.

Proje fikirleri yatırımcılar tarafından gelebildiği gibi, belirli bir amaca yönelik tahsis edilen fonlar doğrultusunda alternatif projeleri oluşturuyor, yazıyor ve değerlendirilmek üzere ilgili birimlere iletilecek duruma getiriyoruz.

Bunun yanında projelerin yürütülmesi ve başarıyla sonuçlandırması sürecinde de koordinatörlük ve ya danışmanlık görevlerini üstlenerek yer alabiliyoruz.
2010 yılı itibari ile yeni proje ofisimizin Anadolu Bölge olarak faaliyete geçmesi ile birlikte yerinde ve daha hızlı bir şekilde hizmet veriyoruz. Destekler, Hibeler, AB Hibe Programlari, Kırsal Kalkınma Projeleri, KUDAKA, SODES, KOSGEB, TUBITAK, 7. Cerceve, Sanayi, Kobi, Avrupa Birligi, AB, Danismanlik konularında firmalara ve bireylere destek oluyoruz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=38968" border="0" alt="Kurumsal Danışmanlık Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Avrupa Proje Danismanlik Hizmetleri firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Avrupa, Proje, Danismanlik, Hizmetleri

Avrupa Proje Danismanlik Hizmetleri Firma Yetkili Girişi Giriş