Dekorasyon Şirketleri

Sektör : Dekorasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
MD ARTWORKS
Açıklama :
MD ARTWORKS , 1992 yılından bu güne, heykel, duvar resmi, kalem işi , altın varak uygulamaları, dekoratif ürünler üretimi ve dekorasyonla ilgili tüm sanatsal çalışmaları kapsayan geniş bir faaliyet alanına sahip tasarım ve sanat atölyesidir.
Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan , Metin Demirtaş , üniversite yıllarında İstanbul Home Store’da başladıkları dekorasyon çalışmalarına birçok, showroom, villa, cafe, restaurant dekorasyonları, yanı sıra otel iç mekan, dış mekan tasarım ve dekorasyonları , bahçe heykelleri ve bunun gibi çalışmalar da bulunmuşlardır.
Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan kapsamlı ekibiyle , varak , kalem işi, duvar resmi, heykel, rölyef, seramik , ferforje , vitray çalışmaları, dekoratif ürünler ve dekoratif duvar kaplamaları üretimi konusunda faaliyetlerine devam etmektedir.
Son yıllarda, , Saruhan Otel, Kamelya Hotel, Dionysos Hotel, Melas Hotel, Horus Hotel, Cratos Hotel, Dragon Hotel ve Mardan Palace Hotel gibi bir çok önemli projeler için sanatsal uygulamalar yapan firma son olarak Royal Holiday ve Maxx Royal otellerinde sanatsal çalışmalar yapmıştır. Bunun yanı sıra yurtdışında da otel dekorasyonu çalışmalarına devam etmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=38962" border="0" alt="Kurumsal Dekorasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Heykel, duvar resmi, kalem işi, altın varak uygulamaları, dekoratif ürünler üretimi ve dekorasyon.
Anahtar Kelimeler: heykel, duvar resmi, kalem işi, altın varak, dekoratif ürünler, dekorasyon, antalya, istanbul, otel dekorasyonu, tablo, resim, sanat, rölyef, süsleme

MD ARTWORKS Firma Yetkili Girişi Giriş